Χάμιλτον και Φέτελ υπέρ της ελληνικής πίστας F1

Για την πιθανότητα δημιουργίας πίστας της Formula 1 στην Αθήνα μίλησαν οι διάσημοι πιλότοι Λούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά τον αγώνα στη Βαλένθια.

Όπως είπαν στον Πάνο Σεϊτανίδη, απεσταλμένο του Alpha:

«Λατρεύω τoυς αγώνες σε δημόσιους δρόμους. Πάντα δίνουν ενδιαφέροντας αγώνες καθώς υπάρχει μικρό περιθώριο λάθους. Έχω βρεθεί μόνο μια φορά στην Ελλάδα με το Ρόσμπεργκ πριν πολλά χρόνια. Πήγαμε για διακοπές εκεί όταν ήμουν 13 ετών. Θέλω πολύ να ξαναβρεθώ στη χώρα σας. Σχεδίαζα να έρθω φέτος νωρίτερα αλλά μας τα χάλασε ο καιρός. Φαντάζομαι θα τα καταφέρω στο μέλλον. Αφού περάσει αυτή η φάση για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο πιστεύω ότι θα ήταν ωραία να είχαμε έναν αγώνα στη χώρα σας, τουλάχιστον για μένα». (Λούις Χάμιλτον)

«Οι αγώνες σε δημόσιους δρόμους είναι διασκεδαστικοί. Θα ήταν σπουδαίο να έχουμε έναν αγώνα στην Αθήνα. Είναι υπέροχη χώρα η Ελλάδα την επισκέφτηκα πέρυσι βέβαια γίνονται πολλά αυτή τη στιγμή και τα πράγματα δε φαίνονται καλά αλλά εμείς σα Γερμανοί βοηθάμε όσο μπορούμε, όχι βέβαια στο ποδόσφαιρο αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για την F1αλλά δεν ξέρω πως εξελίσσονται τα σχέδια γύρω από τον αγώνα μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε». (Σεμπάστιαν Φέτελ)

Προς το παρόν υπάρχουν σχέδια για πίστα στη Δραπετσώνα. Η υλοποίησή τους να δούμε τώρα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;