Α. Σαμαράς | Αλαζόνα χαρακτηρίζει τον Α. Τσίπρα

Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Αντώνη Σαμαράς, στάθηκε ιδιαίτερα επικριτικός στην μετεκλογική πολιτική δράση του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κύριος Τσίπρας έδειξε μια αλαζονεία, δεν πήρε το μήνυμα του λαού. Κάποιοι δημιουργούν απελπισία θέλοντας να κερδίζουν πολιτικά. Κατεδαφίζει συμμαχίες την ώρα που εμείς τις χτίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει έξω από το ΝΑΤΟ. Τότε ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί μας; Αν κουνηθεί η Τουρκία, πως θα μιλά ο κύριος Τσίπρας εκτός του ΝΑΤΟ;», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ για το θέμα της εξόδου από το ευρώ είπε τα εξής:

«Καταγγελία του μνημονίου σημαίνει έξοδος από το ευρώ. Η Ευρώπη δίνει μήνυμα για αλλαγή. Εμείς χτίζουμε μια νέα Ελλάδα και αυτοί γκρεμίζουν».

Ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε κλείνοντας και για το σχέδιο ανάπτυξης της χώρας: «μιλάμε για ομόλογα έργων και υποδομών. Θα εγγυάται η ΕΚΤ τις καταθέσεις . Θα χρηματοδοτήσουμε τη ρευστότητα θα ζωντανέψουμε τις επιχειρήσεις. Παράλληλα τόνισε ότι είναι ευρωπαϊκό αστείο να αυξάνεις φόρους και να έχεις λιγότερα έσοδα. Εάν βγούμε από το ευρώ η δραχμή θα υποτιμηθεί από 50% έως 80% η διόγκωση του χρέους θα είναι τεράστια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;