Φοιτητές από τη Χιλή στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες!

Στα πλαίσια των διεκδικήσεων που απαιτούν οι Χιλιανοί φοιτητές όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις του συστήματος εκπαίδευσης της χώρας τους, ο Paul Floor Pilquil, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της Εθνικής Φοιτητικής ‘Ενωσης Χιλής, παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνικό site και μίλησε για το κίνημα των φοιτητών στη Χιλή καθώς έστειλε και το μήνυμά του στους Έλληνες φοιτητές.

Ο Pilquil εξιστορεί πως οδηγήθηκαν με το πέρασμα των χρόνων να καταφέρουν να διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν με ειρηνικές διαδηλώσεις και εκδηλώσεις και να εμπλέκονται όχι μόνο σε θέματα που σχετίζονται με την παιδεία αλλά συμβάλουν  και σε άλλα κοινωνικά ζητήματα. 

Όσον αφορά στα επιτεύγματα του κινήματος ο νεαρός δηλώνει πως η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί εν μέρει τα αιτήματα τους αποκλείοντας τις ιδιωτικές τράπεζες από την εκπαίδευση.  

Η συμβουλή του προς τους Έλληνες φοιτητές που μάχονται για το εδώ εκπαιδευτικό σύστημα αναφέρει ότι δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να αντιδράσει κάποιος αλλά πρέπει να πιστέψουν ότι υπάρχουν και εναλλακτικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;