«Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

«Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, 18-20 Μαΐου 2012

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος και το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν για δεύτερη φορά το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας στις 18-20 Μαΐου.

Το συνέδριο έχει ως κύριο στόχο να ενημερώσει τους νέους μας σχετικά με τις τάσεις και προοπτικές για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που παρουσιάζουν 20 επιχειρηματικοί κλάδοι: Ναυτιλία, Τουρισμός, Ενέργεια-Ανανεώσιμες, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Τραπεζικός κλάδος, Mobile Applications, Τηλεπικοινωνίες, Λιανεμπόριο, Βιομηχανία, “Fast Moving Consumer Goods (FMCG)”, Μικροηλεκτρονική, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Consulting, Νανοτεχνολογία, Βιοτεχνολογία, Φαρμακευτικός κλάδος, Πολιτιστική Βιομηχανία, Ασφαλιστικός κλάδος.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πάνω από 30 εισηγήσεις, με αντιπροσώπευση όλων των κλάδων, ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 120 εισηγητές, Ανώτατα Στελέχη καινοτόμων Επιχειρήσεων, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι Επιχειρηματίες καθώς και Ακαδημαϊκοί με έντονη ερευνητική δράση.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής Λαδόπουλος για την εκδήλωση: «Πέρα από ουσιαστική ενημέρωση, φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στη νέα γενιά, ελπίδα, όραμα και προοπτική. Σε μια περίοδο κατά την οποία η απαισιοδοξία είναι δικαιολογημένα διάχυτη στους νέους, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την άλλη Ελλάδα που σε πείσμα των καιρών επιχειρεί, καινοτομεί, εξάγει και δημιουργεί πλούτο μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία».

Οι εταιρίες και φορείς που υποστηρίζουν την εκδήλωση είναι:

Χρυσοί Συμμετέχοντες: Arcadia Shipmanagement, Βιοχάλκο, Εθνική Ασφαλιστική

Μεγάλοι Συμμετέχοντες: Chipita, ΔΕΠΑ, Interamerican, Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, Procter & Gamble, Unilever

Συμμετέχοντες: Diageo, Ελληνικά Πετρέλαια, hellas online, TANEO, Τιτάν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;