Choose4Greece | Τεστ που προτείνει τι να ψηφίσεις!

Ένα site αφιερωμένο στους αναποφάσιστους των εκλογών δημιούργησε ομάδα ερευνητών, με στόχο να τους δείξει, με μια σειρά ερωτήσεων, με ποιο κόμμα ταυτίζονται περισσότερο.

Το Choose4Greece (εδώ) δημιουργήθηκε από ομάδα ερευνητών από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια και έχει στόχο να μας υποδείξει την πολιτική παράταξη που πλησιάζουμε, με βάση τις απαντήσεις μας σε διάφορα τρέχοντα ζητήματα. Όπως δήλωσε η ερευνήτρια του ΑΠΘ, Λία Σπυρίδου:

«Πρόκειται για μία διαδραστική, ψυχαγωγική και ενημερωτική εφαρμογή, με 30 προτάσεις, οργανωμένες σε θεματικές κατηγορίες. Η διατύπωση των προτάσεων έγινε μετά από μελέτες πολιτικών επιστημόνων, κοινωνικών ψυχολόγων και κοινωνιολόγων, ενώ η κωδικοποίηση των θέσεων των κομμάτων από ειδικούς επιστήμονες, σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που έδωσαν τα ίδια τα κόμματα»

Τα αποτελέσματα συλλέγονται για ερευνητικούς σκοπούς, με την τάση παγκοσμίως να δείχνει πως το τεστ διαφέρει με αυτά που καταλήγει να ψηφίσει τελικά ο κόσμος. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που δεν ψηφίζαμε πάντα με κριτήριό μας τις πολιτικές μας πεποιθήσεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;