Έλληνας πουλάει τη ψήφο του στο eBay!

Δεν πρόκειται για πλάκα, δική μας τουλάχιστον, γιατί για τον άντρα που ανέβασε πωλητήριο στο eBay πουλώντας τη ψήφο του ίσως και να είναι. Γενικά κάτι έχουν πάθει όλοι τον τελευταίο καιρό με το eBay αφού πριν από μερικές μέρες επωλείτο η Ελλάδα.  

Ένας Έλληνας χρήστης του Διαδικτύου με αφορμή τη δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ότι στις επερχόμενες εκλογές οι ψήφοι θα πωλούνται αποφάσισε να το κάνει πράξη. Έβαλε αγγελία στο eBay ότι η ψήφος του είναι προς πώληση και μάλιστα στη λεζάντα κάτω από το προσφερόμενο “προϊόν” δεσμεύεται να ανεβάσει και βίντεο από τη στιγμή της κάλπης. 

Διαβάστε τι έγραψε:

“Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους. Εγώ, λοιπόν, δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Οι εκλογές στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να διεξαχθούν το Μάιο, έτσι ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω ό,τι μου πει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, κ.λπ. Η αρχική μου πρόθεση πριν τη δημοπρασία, ήταν να ψηφίσω λευκό. Αλλά δυστυχώς, το ελληνικό εκλογικό σύστημα μετράει τα λευκά ψηφοδέλτια ως άκυρα. Περιεχόμενο που δεν θα γίνει δεκτό: ρατσιστικό, υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο και υλικό που περιέχει πνευματικά δικαιώματα. Το βίντεο από την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναρτηθέι στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;