Αναθερμαίνονται οι σχέσεις των Rolling Stones

Όταν ο Keith Richards εξέδωσε την αυτοβιογραφία του είχε πολλά ράμματα για τη γούνα του Jagger τα οποία και δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει.

Το γεγονός αυτό είχε ψυχράνει κατά πολύ τις σχέσεις των δύο κάνοντάς τους να μην μιλάνε καν για αρκετό καιρό. Το σκηνικό παρόλα αυτά αλλάζει σιγά σιγά όπως δείχνουν και οι ίδιοι με δηλώσεις τους:

«Αναλογιζόμενος οποιαδήποτε καριέρα, μπορείς να βρεις τις καλές και τις κακές στιγμές της. Στα ’80s, για παράδειγμα, ο Keith κι εγώ δεν επικοινωνούσαμε πολύ καλά», δήλωσε ο Mick Jagger. «Εγώ ασχολιόμουν πολύ με την επιχειρηματική πλευρά των Stones, κυρίως επειδή πίστευα ότι κανείς άλλος δεν ενδιαφερόταν. Αλλά είναι εμφανές πια ότι ο Keith αισθανόταν αποκλεισμένος, κάτι που είναι κρίμα που συνέβαινε. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε», δηλώνει ο Jagger, ενώ ο Richards απαντάει:

«Ο Mick έχει δίκιο. Αυτός κι εγώ κάναμε συζητήσεις τον τελευταίο χρόνο, από αυτές που δεν είχαμε κάνει για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Σχετικά με το βιβλίο, ήταν η ιστορία μου και ήταν πολύ ωμή, όπως όφειλε να είναι. Αλλά ξέρω ότι μερικά μέρη της, όπως επίσης και κάποια από τα πράγματα που βγήκαν στην επιφάνεια, προσέβαλλαν τον Mick και αυτό είναι κάτι που μετανιώνω»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;