Όταν το Facebook

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τσακωθεί ένα ζευγάρι και ίσως να χωρίσει. Επειδή στις εποχές που ζούμε τα πάντα είναι πιθανά ακόμα και το Facebook αποτελεί την αφορμή ή και την αιτία πολλές φορές για να δημιουργηθεί σκηνή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Πως όμως το Facebook μπαίνει ανάμεσά τους και τους κάνει άνω κάτω;

Ο πρώτος λόγος που ένας από τους δύο μπορεί να παρεξηγηθεί είναι το relationship status ως single. Σκέφτεται η κοπέλα, συνήθως, ότι βγαίνετε εδώ και καιρό αλλά εσύ δεν λες να αλλάξεις την κατάστασή σου ως δεσμευμένος. Και τότε αρχίζει η πίεση. Οι ατάκες που ακούγονται είναι “Κάποιος δεν θες να το δει εεε;” ή “Δεν θες να το μάθει κανείς;”. Η συμβουλή μας είναι να μην έχετε καθόλου πληροφορίες για την προσωπική σας κατάσταση για να αποφευχθεί αυτή η σκηνή.

Επίσης, είναι το παρελθόν σας που σας κατατρέχει και αν με την κοπέλα σας είστε από καιρό φίλοι στο Facebook να είστε σίγουροι ότι έχει δει όλα τα albums σας από την εφηβεία μέχρι και σήμερα. Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι σας έχει δει σε φάσεις που μέχρι κι εσείς θα θέλατε να ξεχάσετε. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε τις φωτογραφίες και μην αρνηθείτε τίποτα από αυτά που θα σας πετάξει ως καρφιά σε κανένα καυγά που αφορούν στην άστατη εργένικη ζωή σας.

Πριν κάνετε click σε groupάκια που σας έστειλε ο κολλητός σας και αφορούν το οτιδήποτε σκεφτείτε ότι η κοπέλα θα το δει και από αυτά τα μικρά που δηλώνετε ότι σας αρέσουν θα σχηματίσει μια εικόνα για ‘σας. Ο φίλος θα καταλάβει αν δεν θέλετε να κάνετε like στη σελίδα, ενός super μοντέλου, που έφτιαξε, η κοπέλα σας όμως θα αρχίσει τις γκρίνιες και τις ζήλιες.

Όταν είστε μαζί και εσύ ζητάς να μπεις λίγο από τον υπολογιστή της στο προφίλ σου στο Facebook μην ξεχάσεις όταν τελειώσεις να κάνεις αποσύνδεση. Αν η κοπέλα σου, όταν θα ‘χεις φύγει το βρει συνδεδεμένο σίγουρα θα το ψάξει. Και να μην έχετε κάτι μεμπτό και πονηρό να είστε σίγουροι πως κάτι θα βρει για να σας την πει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;