Ο Βενγκέρ φεύγει, ο Γκουαρντιόλα έρχεται;

guardiolaΔύσκολες εποχές για τους προπονητές στην Αγγλία… Το μέλλον του Αντρέ Βίλας-Μπόας στην Τσέλσι είναι αβέβαιο, ενώ σε κίνδυνο βρίσκεται και η θέση του Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με την «αναγέννηση» της Άρσεναλ, ωστόσο τα τελευταία αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ, έχουν κάνει την καρέκλα του να «τρίζει» επικίνδυνα.

Όπως όλα δείχνουν, ακόμη μία σεζόν θα ολοκληρωθεί για τους «κανονιέρηδες» χωρίς να κατακτήσουν κάποιο τίτλο και οι ιδιοκτήτες του συλλόγου από το Λονδίνο φέρονται να σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα. Φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι να διαδεχθεί κάποιος τον Βενγκέρ, για αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας στοχεύουν ψηλά, και συγκεκριμένα στον Πεπ Γκουαρντιόλα!

O Καταλανός έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, σε χθεσινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι μόνο βέβαιο δεν είναι το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου», γεγονός που φαίνεται ότι έχει ανοίξει την «όρεξη» της Άρσεναλ.

Για περισσότερα νέα από το Μεγάλο Νησί επισκεφτείτε το www.premierleague.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
90'
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;