Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-20/2/12 [bonus Valentine]

Από τη Λίλιαν Σίμου

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη ήδη βρίσκεται στο ζώδιό σας και είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να δράσετε με βάση τις συγκινήσεις που σας προκαλεί, θα λέγαμε πως πρέπει να προσέχετε γιατί προκαλείτε πάθη και αντιδράσεις γύρω από το πρόσωπό σας. Άλλους μαγνητίζετε κι άλλους αφήνετε σε απόσταση, ανάλογα με τις διαθέσεις. Σίγουρα όμως, φαίνεστε απρόβλεπτοι και διαφορετικοί. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να μην βιάζεστε για αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, κυρίως τα αισθηματικά.

Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, μπορείτε να είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, αποφασίστε εσείς ένα όμορφο δώρο ή μία κοινωνική έξοδο και να είστε σίγουροι πως μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Αφήστε όμως την ζήλια ή την διάθεση κυριαρχίας, για άλλες μέρες!

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με μία δυσκολία συνδυασμών, η εβδομάδα αυτή θα σας προσφέρει προκλήσεις για να ανατρέψετε την ήρεμη ζωή σας. Μπορεί να σας αναστατώσουν μέσα στον χώρο της καριέρας, με ζήλια και ένα αθέμιτο ανταγωνισμό. Ίσως θα ήταν καλό να είστε σε εγρήγορση και να δράσετε με σύνεση, αλλά μέσα από μία σωστή και μεθοδική τακτική. Επειδή δεν έχετε μεγάλη ευελιξία σε περιόδους κρίσης, προστατευθείτε από την εσωτερική σας παρόρμηση και αφήστε για αργότερα τις αντιπαραθέσεις.

Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, θα λέγαμε πως θα σας ταίριαζε μία έξοδος σε ένα ρομαντικό χώρο, με ένα δώρο-έκπληξη προς το ταίρι σας, ή μία έξοδο που θα είναι έκπληξη. Αν έχετε μία παράνομη σχέση, υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθεί όμως, είτε γιατί δεν ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, είτε γιατί υπάρχει κάποιος που θα αντιδράσει ενοχλώντας σας.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η ζωή σας έχει ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Αλλαγές στα σχέδια, στις αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές σας υποθέσεις, για να βρείτε ένα στόχο που ταιριάζει με τις φιλοδοξίες σας. Υπάρχει σίγουρα ένας αριθμός ατόμων που σας περιβάλλουν στηρίζοντας, αλλά έχετε επιπλέον και κάποιους ανθρώπους που ενώ φαίνονται σαν φίλοι, ή συμπαραστάτες, έχουν ζήλια για το έργο σας. Ας είστε επιφυλακτικοί και μην βασίζεστε πολύ στις υποσχέσεις που παίρνετε αυτή την εποχή.

Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, καλό θα ήταν να βρεθείτε σε ένα ανοιχτό χώρο με φίλους, μεγάλη και χαρούμενη συντροφιά, να διασκεδάσετε με άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από την έγνοια και να προσέχετε μην προκληθεί ζήλια από το ταίρι σας, λόγω της γοητείας που ασκείτε στο περιβάλλον σας.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Καθώς είστε ευαίσθητοι και δεκτικοί, η περίοδος αυτή σίγουρα σας δημιουργεί άγχος και μπορεί να προκαλεί ποικίλα συναισθήματα μέσα από τις κοινωνικές σας σχέσεις. Η πορεία θα δείξει, ποιες από αυτές θα είναι σταθερές και θα φέρουν μακροχρόνιες χαρές, και ποιες όχι. Σίγουρα, καλό θα ήταν αυτή την εποχή, να μην εμπιστεύεστε εύκολα ξαφνικές προτάσεις για δουλειά, ή για οικονομικές απολαβές, που θα απαιτήσουν συνεργασίες με δαπάνες τις οποίες δεν ελέγχετε πλήρως.

Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, θα ήταν ωραίο να έχετε μία έξοδο με το άτομο που σας ενδιαφέρει, να διασκεδάσετε ή να παρακολουθήσετε μαζί μία κοινωνική εκδήλωση που θα αρέσει και στους δύο. Είναι μία κατάλληλη στιγμή επίσης να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον-α που δεν έχετε τολμήσει ως τώρα.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Καθώς είστε σε μία περίοδο ενθουσιασμού μπορεί να προκληθούν προβλήματα και αντιζηλίες, γιατί φαίνεστε αρκετά παρορμητικοί, σε ιδέες, απόψεις και άνοιγμα προς νέους ορίζοντες. Στην πορεία, θα δείτε πως δεν πρέπει να παίρνετε άμεσα αποφάσεις, αλλά να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, ακόμη κι αν συμβαίνουν θέματα που σας ενθουσιάζουν. Αν σας ενδιαφέρει ένα μακρινό ταξίδι, τότε μπορείτε να το τολμήσετε, αλλά βασιστείτε στις δυνάμεις και τις γνώσεις σας, για σωστή προετοιμασία.

Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, θα πρέπει να ασχοληθείτε με το ταίρι σας, προσδίδοντας μία ιδιαίτερη νότα στην συνάντησή σας. Ίσως θα ήταν καλό ένα ταξίδι, ή αν δεν είναι εφικτό, μία βραδιά σε ένα εστιατόριο με ξένη κουζίνα. Μία άλλη πρόταση, είναι μία εκδήλωση πολιτιστική και μετά ένας μακρινός περίπατος…

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι ημέρες αυτές προσφέρουν έδαφος για πάθος και ένταση μέσα από ζητήματα γνώσης, αλλά και προσωπικών σας αναγκών που μπορεί να αφορούν άλλοτε τις συναισθηματικές σας σχέσεις, για τις οποίες θα θέλετε αποκλειστικότητα και ίσως να κυριαρχείτε, αλλά και για μία δύναμη οικονομική που θέλετε να επιτύχετε. Επειδή όμως είστε παρορμητικοί και δεν προλαβαίνετε να σκεφθείτε όλες τις παραμέτρους, προσπαθήστε να μην κάνετε μία βιαστική επένδυση, γιατί ενδέχεται να βγείτε χαμένοι.

Για την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, θα σας ταίριαζε να συναντήσετε το ταίρι σας σε ένα ιδιαίτερο χώρο, χωρίς πολύ φασαρία ή κόσμο. Μπορείτε ίσως να κάνετε ένα γεύμα-έκπληξη σπίτι σας, ή να βρείτε ένα διακριτικό μπαράκι, για να περάσετε ευχάριστα στην συνάντησή σας.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είστε σε μία εγρήγορση και θα πρέπει να επιλέξετε άμεσα ποιοι συνεργάτες είναι κατάλληλοι για σας και ποιοι όχι. Κι αυτό, γιατί μέσα στην δύσκολη αυτή περίοδο, θα ήταν σημαντικό να αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα ή την ζήλια από ένα άτομο στον κοινωνικό σας χώρο, προκειμένου να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Καθώς είστε σε μία διαρκή εγρήγορση και προσπαθείτε να βρείτε μία σωστή συνεργασία και να καθορίσετε τα όριά της, ενδέχεται οι προκλήσεις που θα δεχθείτε, να μην σαν επιτρέψουν να κάνετε ό,τι ονειρεύεστε.

Για την γιορτή των ερωτευμένων, δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να πάρει την πρωτοβουλία της επιλογής για τον τρόπος διασκέδασης. Κάνετε έκπληξη ένα δώρο που θα το προκαλέσει και θα το κάνει να αισθανθεί μοναδικό στη ζωή σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με τις δυνατότητες που σας παρέχει η δυναμική του κυβερνήτη σας, Πλούτωνα, μπορείτε αυτές τις μέρες να είστε σε μία ένταση προκειμένου να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας αλλά και τις προοπτικές σας. Σίγουρα δεν προωθούνται όπως θα θέλατε κάποια σχέδια. Είστε κάποιες στιγμές γεμάτοι άγχος κι άλλες με ένταση και ανυπομονησία. Δεν είναι στη φύση σας όμως να αντιδράτε άμεσα και παρορμητικά. Μην το κάνετε ειδικά αυτές τις μέρες. Στην εργασία σας, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα φέρει αναστάτωση

Για να γιορτάσετε την γιορτή των ερωτευμένων, θα συνιστούσαμε μία έξοδο με ανθρώπους που μοιράζεστε την καθημερινότητά σας, αλλά να εκπλήξετε ευχάριστα το ταίρι σας. Ίσως να του προετοιμάσετε με αγαπημένα πρόσωπα, μία διαφορετική βραδιά!

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για την εβδομάδα αυτή, θα λέγαμε πως έχετε ένα προβάδισμα, με το τρίγωνο που σχηματίζει η δύσκολη σε όψεις Αφροδίτη, προς το ζώδιό σας. Άρα υπάρχει μία πρώτη εύνοια και ευκολία για να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας, όπως και τις προσωπικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Θα είστε κοινωνικοί και θα έλκετε το ενδιαφέρον, προσοχή όμως στην υπερβολή και στην διαχυτικότητα με όσους σας περιβάλλουν. Μπορεί να προκληθεί ρήξη με το ταίρι σας και να έρθει στο φως η ζήλια ή η αμφιβολία.

Για την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείτε να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο. Διασκεδάστε σε ένα χώρο αναψυχής με το αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρίστε ένα δώρο-έκπληξη και φανείτε περιποιητικοί και ευχάριστοι μαζί του.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι μέρες προκαλούν εντάσεις και δημιουργούν προβλήματα κυρίως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα διαπιστωθεί μία πρόκληση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει να αλλάξει κάτι μέσα στον συναισθηματικό σας χώρο. Οι επιλογές σας θα είναι απρόβλεπτες, ή θα ξαφνιάσουν το περιβάλλον σας. Ενδέχεται να θελήσετε να αλλάξετε σπίτι, ή να διαμορφώσετε διαφορετικά το εσωτερικό του σπιτιού. Μην κάνετε πολλά έξοδα και μην επιτρέψετε στην παρόρμησή σας να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσόν

Για την ημέρα των ερωτευμένων, θα σας άρεσε η έξοδος να είναι σε ένα διακριτικό και προσωπικό περιβάλλον, σε ένα οικείο στέκι. Ή μπορεί να σας κάνει μία έκπληξη το ταίρι σας και να μείνετε στον δικό σας χώρο, δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε μία περίοδο όπου η προσωπική σας ανάγκη για επικοινωνία είναι επιτακτική, καλό θα ήταν να έχετε κοινωνικές επαφές και να προσπαθήσετε να κάνετε νέες γνωριμίες. Κάποιες από αυτές μπορεί να σας αρέσουν και ερωτικά, αλλά μην σταθείτε στο σημείο αυτό. Εκείνο που μετρά, είναι να συναντηθείτε με άτομα που έχουν καινοτόμες ιδέες και να πάρετε από αυτά, σπίθα για ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως ακόμη τα πράγματα δεν ευνοούν, αλλά θα έχετε την ευχέρεια να προγραμματιστείτε για αργότερα. Φοβίες και ανησυχίες όμως, δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε άμεσα.

Για την ημέρα των ερωτευμένων, μία συνάντηση σε ένα χώρο κοντά στην περιοχή που συχνάζετε, θα ήταν το καλύτερο. Συζητήστε για έρωτα και για αγάπη, προσφέρετε ένα δώρο-μικρό αλλά συμβολικό, χαρείτε σε μία ατμόσφαιρα ευχάριστη και σε ένα περιβάλλον άνετο και γεμάτο κόσμο.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μία αναστάτωση που δημιουργείται από δυσκολίες με τον νόμο ή με το εξωτερικό, μπορεί να σας απασχολήσει έντονα, αλλά όπως είστε εσωστρεφείς, δεν θα το μοιραστείτε με άλλους. Χαλαρώστε και μην ζείτε διαρκώς σε ηττοπάθεια. Από την άλλη πλευρά, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να είστε σταθεροί, ενώ παράλληλα οι προκλήσεις μέσω συνεργατών ή του συντρόφου σας, σας παρατείνουν την αγωνία και τον εκνευρισμό. Απομακρύνετε τις ανασφάλειες για το ταίρι σας και μην στέκεστε με κριτική άποψη συνεχώς απέναντί του.

Για την ημέρα των ερωτευμένων, θα θελήσετε να κάνετε ένα ακριβό δώρο στο ταίρι σας, κάτι που θα αποκαλύπτει την μοναδική θέση στη ζωή σας και θα του δημιουργήσει έκπληξη. Τολμήστε το, καθώς θα κάνει καλή εντύπωση. Οργανώστε δε, μια έξοδο σε ένα καλό εστιατόριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;