Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους για το Coppa Italia

Ντέρμπι για… γερά νεύρα αναμένεται σήμερα στο “Σαν Σίρο” του Μιλάνου ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Οι δύο ομάδας “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” για το Κύπελλο Ιταλίας στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης.

Σε καθοδική πορεία οι “ροσονέρι”

Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών για τους «ροσονέρι» την περασμένη Κυριακή, αφού μετά την εκτός έδρας από τη Λάτσιο, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς ούτε υποδεχόμενοι τη Νάπολι (0-0), κολλώντας στο «μηδέν».

Έτσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Γιουβέντους νωρίτερα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο -1 απ’ την κορυφή της βαθμολογίας. Κι όλα αυτά ενώ το ματς με τη Νάπολι ήταν το έκτο στα τελευταία οχτώ στη Serie A για την ομάδα του Αλέγκρι, στο οποίο και κράτησε ανέπαφη την εστία της. Αξιοσημείωτο παράλληλα ότι σήμερα αγωνίζεται η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (Μίλαν 43 γκολ), με την καλύτερη άμυνα Γιουβέντους 13 γκολ). Δε θα έχει στη διάθεσή της σήμερα τους μέσους Μπόατενγκ (12/4), Γκατούζο (1/0), Μέρκελ (1/0), Ακουιλάνι (15/1) , Γέπες (6/1) και τους φορ Πάτο (20/2), Κασάνο (9/2).

Πιθανές ενδεκάδες: Αμέλια, Αμπάτε, Μπονέρα, Τιάγκο Σϊλβα, Μεσμπά, Αμπροσίνι, Φαν Μπόμεν, Νοτσερίνο, Ζέντορφ, Ελ Σααραουΐ, Ιμπραΐμοβιτς.

Στόχος το νταμπλ

Εμφανής μία ακόμα φορά η αδυναμία των «μπιιανκονέρι» να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και δεύτερο παιχνίδι στα τρία τελευταία εντός έδρας δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης απέναντι σε μικρομεσαία ομάδα (πρώτα με Κάλιαρι, 1-1), αυτή τη φορά με τη Σιένα (0-0). Δε απείλησε ιδιαίτερα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που ωστόσο έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει για ένα καθαρό πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 85’, τη στιγμή ωστόσο που μετά από 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αλλά και συμπεριλαμβανομένων όλων των άλλων επίσημων παιχνιδιών που έχει δώσει φέτος, παραμένει αήττητη.

Αξίζει παράλληλα ν’ αναφέρουμε ότι τα οχτώ απ’ τα δέκα παιχνίδια εκτός έδρας που έχει δώσει φέτος στη Serie A, έληξαν under, τη στιγμή που με μεγάλο πρωταγωνιστεί τον Μαρκίσιο που στο τελευταίο πεντάλεπτο πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, εκείνη ήταν η μεγάλη νικήτρια του μεταξύ τους παιχνιδιού στο πρωτάθλημα, το οποίο ωστόσο έγινε στη «Γιουβέντους Αρένα». Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί σήμερα στο «Σαν Σίρο». Πιθανές ενδεκάδες: Στοράρι, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Κέλιε, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίσιο, Τζιακερίνι, Μποριέλο, Βούτσινιτς.

Εκτίμηση: Χ

* Με δεδομένη την κακή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων και τις πολλές απουσίες σε συνδυασμό με την πίεση του κόσμου που δε θα δεχτεί την ήττα και σε συνάρτηση με την αγωνιστική ετοιμότητα και πληρότητα της “Μεγάλης Κυρίας” η ισοπαλία φαντάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;