Συνέντευξη | Αχιλλέας Μπέος από τη φυλακή, βάλει κατά πάντων!

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Real News, έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος από τη φυλακή, για τη Real News.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην Real News, για την φυλακή, για την Ελλάδα, για τους εισαγγελείς, ενώ εκφράζει την απορία γιατί παραμένει κρατούμενος.

«Δεν ξέρω πότε, αλλά κάποια στιγμή θα βγω. Συγκεντρώνω στοιχεία και τότε πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους», αναφέρε αρχικά ο γνωστός παράγοντας και στη συνέχεια τόνισε: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν στημένοι αγώνες. Πάντως αυτοί που μπορούν να στήσουν είναι οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές και οι προπονητές. Εγώ γιατί κατηγορούμαι; Μου λένε για εγκληματική οργάνωση. Δεν έχει μέλη αυτή η οργάνωση; Και γιατί παραμένω προφυλακισμένος;».

Για τις απομαγνητοφωνήσεις: «Που είναι οι υπόλοιπες συνομιλίες; Πως γίνεται κάποιος να κατηγορείται γιατί το 2011 μιλά για ματς του 2008; Που είναι τα διαβιβαστικά έγγραφα της ΕΥΠ; ο κ. Κασσίμης έψαξε την υπόθεση 6.5 μήνες. Εμένα την οικογένειά μου, τρίτους. όταν απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης που είχα κάνει μου είπε: “Άλλο τι πιστεύω κι άλλο τι επιβάλλεται να κάνω”».

Για την Ελλάδα, αλλά και για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα: «Ο πατέρας μου είχε τραβήξει πολλά γι’ αυτά που πίστευε. Εγώ ήμουν πάντα ΠΑΣΟΚ, αυτό του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Αλλά Δεξιά δεν θα ψηφίσω ποτέ. Όλα ξεκίνησαν από τον Νικόλα Πατέρα. Ήταν φίλος μου, αλλά άλλαξε. Δεν ξέρω γιατί. Όλα ξεκίνησαν απ’ αυτόν κι από αυτούς που πέρασαν με αυτό τον τρόπο το μνημόνιο. Γι’ αυτό δημιούργησαν τότε μια χολιγουντιανή παράσταση, Τις πρώτες ημέρες στη φυλακή όλοι μου φώναζαν: “Ρε Μπέο πες μας ένα σίγουρο να οικονομήσουμε”».

Για τους δημοσιογράφους: «Δε σεβάστηκαν τίποτα. Παπαγαλάκια ενός σάπιου πολιτικού, με ελάχιστες εξαιρέσεις». Ο γνωστός παράγοντας μίλησε και για το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι αν μπορούσαν οι Αρχές θα του το φόρτωναν κι αυτό.

Για τις συνθήκες στη φυλακή: «όταν βλέπω 270 ψυχούλες να κοιμούνται στο πάτωμα ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Που είναι όλες αυτές οι οργανώσεις που υποτίθεται ότι έχουν ευαισθησίες; Που είναι οι πολιτικοί; ήμουν έτοιμος να γίνω μετανάστης, αλλά ο κόσμος μου άλλαξε γνώμη. Η πατρίδα μου δεν είναι μαγαζί δύο οικογενειών, του Παπανδρέου και του Καραμανλή»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
61 - 60
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
1'
75 - 83
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;