Κριτική ταινίας | Sherlock Holmes 2: Το παιχνίδι των Σκιών

Ο διάσημος ντεντέκτιβ Sherlock Holmes επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ύστερα από την προηγούμενη επιτυχημένη ταινία του. Σε σκηνοθεσία του μοναδικού Guy Ritchie και με πρωταγωνιστές τους Robert Downey Jr, Jude Law, Jared Harris, Noomi Rapace, ήμουν σίγουρος ότι η ταινία αυτή θα μου αρέσει πολύ.

Όπως γνωρίζουμε ο δαιμόνιος ερευνητής όλων των εποχών μαζί με τον γιατρό φίλο του έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή αυτή τη φορά, σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τον καθηγητή Μοριάρτι. Ο σατανικός μαθηματικός συναγωνίζεται επάξια τον Sherlock σε ετοιμότητα και εξυπνάδα. Το σχέδιο του σατανικό. Στόχος του είναι, να προκαλέσει παγκόσμια σύρραξη και να αποκτήσει μεγάλη περιουσία από σύγχρονα όπλα. Και η περιπέτεια αρχίζει με ένα μεγάλο κυνηγητό σε όλη την Ευρώπη.

Με εντυπωσιακές, καλογυρισμένες σκηνές δράσης, μεγάλη αγωνία και θεαματικά εφέ ο Sherlock Holmes μόνο θετικές απόψεις μπορεί να μας αφήσει. Πιο συγκεκριμένα οι πρωταγωνιστές της ταινίας Robert Downey Jr και Jude Law έδειξαν να έχουν ταυτιστεί πλήρως με τον ρόλο τους. Τέλος αν είστε «fan» ή έχετε διαβάσει τα βιβλία του γνωστού ήρωα σας προτείνω να πάτε να την δείτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;