Κριτική ταινίας | Λάρισα εμπιστευτικό

Ο Στράτος Μαρκίδης (Η εξαφάνιση) επιστρέφει με κωμωδία αυτή η φορά. Μετά την επιτυχία του «I love Karditsa» είπε μάλλον να συνεχίσει την διαδρομή του και να σταματήσει στην Λάρισα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τάσος Κωστής, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιάννης Ζουγανέλης. To «casting» είναι παρόμοιο με το «I love karditsa».

Λίγα λόγια για την ταινία. Η ζωή στην Πεζούλα και την Βρυσούλα εκτυλίσσεται αρμονικά. Τα δυο χωρία χωρίζονται με ένα τοίχο, όμως δεν θα αργήσει που το νομοσχέδιο Καλλικράτης θα τα ενώσει. Η σύγκρουση δεν θα αργήσει να έρθει. Η ταινία είναι μια επιθεώρηση με θέμα την «την Ελλάδα του σήμερα». Μας δείχνει τις μίζες τους, βρώμικους πολιτικούς, τους ανθρώπους της νύχτας σε μια χιουμοριστική εμπλοκή.

Προσωπικά δεν γέλασα με την κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη όσο περίμενα. Οι ατάκες της ταινίας ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες και αυτή η βλάχικη προφορά έχει καταντήσει κουραστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;