Κριτική ταινίας | The artist

Από τις 23 Οκτωβρίου είχα πληροφορηθεί τον ερχομό της ταινίας «Τhe artist». Έτσι λοιπόν προστέθηκε και αυτή στο ημερολόγιο με τις ταινίες που πρέπει να δω. Άκουσα και συνεχίζω να ακούω πολλές γνώμες για την ταινία αυτή. Σε κάποιους άρεσε πολύ, σε κάποιους δεν άρεσε, κάποιοι την βρήκαν βαρετή και εκτός εποχής.

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι οι περισσότεροι στις μέρες μας βλέπουν μια ταινία είτε για τους όμορφους και ακριβοπληρωμένους πρωταγωνιστές, είτε για τα εφέ.

Όλα αυτά σας τα είπα με αφορμή το «The artist», καθώς δεν συνδυάζει τίποτα από τα παραπάνω. Αυτό το έργο είναι ένα όμορφο και ταιριαστό σύνολο μουσικής και χορού. Σκηνοθέτης ο Μισέλ Χαζαναβίσιους οραματίστηκε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ζαν Ντιζαρντέν και Μπερνίς Μπέζο.

Η ιστορία της ταινίας είναι λίγο πολύ γνωστή. Πρόκειται για το «love story» ενός από τους πιο λαμπερούς αστέρες του Hollywood το 1927 και μια όμορφης, φιλόδοξης και πολυτάλαντης σταρλέτισας. Ο πρωταγωνιστής θα την βοηθήσει στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα αλλά δεν θα αργήσει να την ερωτευτεί. Η σχέση τους ωριμάζει, προχωράει και δοκιμάζεται πολλές φορές κατά την διάρκεια της ταινίας.

Η κριτική από το Φεστιβάλ των Καννών είναι εντυπωσιακή. Η ταινία σάρωσε στην συνέχεια κάθε αμερικανικό βραβείο κινηματογράφου. Όπως έχω προβλέψει από τον Οκτώβριο η ταινία θα σαρώσει στα όσκαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;