Twitter | Πλήρης ανανέωση!

Σε σημαντικές αλλαγές αποφάσισε να προχωρήσει το Twitter, τόσο στην εμφάνισή του, όσο και στη λειτουργικότητά του.

Όπως ενημερωθήκαμε όλοι σήμερα, έρχεται σταδιακά το νέο Twitter, το οποίο απλοποιεί την εμφάνιση της κεντρικής σελίδας, το κάνει πιο γρήγορο, με πιο εύκολη την αναζήτηση θεμάτων που μας ενδιαφέρουν, ονομάζει τα mentions “connect” και ελπίζει να μας πείσει να το χρησιμοποιούμε ακόμα περισσότερο. Ως προς τη χρήση του, οι δυο βασικές αλλαγές είναι:

  • @Connect: αντικαθιστά το mention και συγκεντρώνει όλες τις αναφορές που γίνονται σε εμάς, αλλά και τα άτομα που αποφάσισαν να μας ακολουθήσουν

  • #Discover: ανακαλύπτει ποια είναι τα θέματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο και τα “συγκεντρώνει”. Όσο περισσότερο λέει χρησιμοποιούμε το Twitter, τόσο περισσότερο θα προσαρμόζεται στα ενδιαφέροντά μας. Δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε και τα hashtags που σας ενδιαφέρουν.

Προς το παρόν οι αλλαγές δεν είναι ορατές σε όλους (ούτε σε εμένα) αλλά θα έρθουν πολύ σύντομα. Μπορείτε όσοι έχετε iPhone ή Android να το κατεβάσετε από το fly.twitter.com.

Πάντως μπορείτε να μπείτε στο hashtag #newtwitter και να διαβάσετε εντυπώσεις. Πολλοί έχουν μπερδευτεί, άλλοι εκνευρίζονται που τους θυμίζει το Facebook και άλλοι απλά γκρινιάζουν για τις αλλαγές (όπως όταν αλλάζει το οτιδήποτε!)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;