Δύο πιθανές εκπλήξεις για Ταμείο

Μετά τα έξι γκολ από τη Μαν. Σίτι η πρωταθλήτρια Γιουνάιτεντ έχει 3/3 νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτι που αποτελεί την “αχίλλειο πτέρνα” της απ’ την αρχή της σεζόν.

Δεν είναι 100% βέβαιο ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα παίξει βασικός, ο διεθνής φορ ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Φέργκιουσον δήλωσε ότι τα προβλήματα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ο κόουτς έχει χάσει τους δύο βασικούς τους μέσους στον άξονα όταν η Γιουνάιτεντ απέδιδε εντυπωσιακά στο ξεκίνημα της σεζόν (Κλέβερλι-Άντερσον), ενώ στη συνέχεια τέθηκαν νοκ-άουτ Κάρικ, Φλέτσερ, Παρκ, Γκιγκς, Βαλένσια, Γιανγκ, Ρούνεϊ, Βίντιτς, Φέρντιναντ.

Η Νιουκάστλ δεν μπόρεσε να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στο σπίτι της Μαν. Σίτι, αλλά για μια ακόμα φορά έδειξε ότι είναι πολύ καλό σύνολο κι ας έχασε 3-1. Θετικό για τους “κότατζερς” ότι θα πουν ενισχυμένοι στο “θέατρο των ονείρων” μιας κι επιστρέφουν ο επιθετικός Μπεστ κι ο χαφ Ομπερτάν.

Πρόταση: Χ2 (5.20-10.40 Αποδόσεις διαδικτύου)

Ντέρμπι μίσους στην κοιλάδα του Ρουρ

Από θρίαμβο στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ντόρτμουντ. Σε ένα μέτρια ποιοτικά ματς η Μπορούσια επικράτησε μέσα στο Μόναχο με 1-0 της Μπάγερν με γκολ του Μάριο Γκέτσε στο 65′ και πήρε ένα τρίποντο που της επέτρεψε να πλησιάσει στους δυο βαθμούς τους πρωτοπόρους Βαυαρούς.

Μεσούσης της εβδομάδας η Ντόρτμουντ έπαιξε στο Λονδίνο με την Αρσεναλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηττήθηκε με 2-1 και είναι, πλέον, στην τελευταία θέση του ομίλου κινδυνεύοντας να μείνει εκτός Ευρώπης ακόμα και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Μαρσέιγ.

Δυο σημαντικές απουσίες για τη Ντόρτμουντ. Ο προπονητής των γηπεδούχων Γίργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού στόπερ, Σούμποτιτς ενώ εκτός είναι επίσης ο αμυντικογενής χαφ, Μπέντερ.

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι έχουν τα γνωστά προβλήματα με βασικούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων αγωνιστικών. Ο βασικός γκολκίπερ, Φέρμαν, ο βασικός στόπερ, Χέβεντεζ, ο ενίοτε βασικός μέσος Κλούγκε και ο σταρ της ομάδας, Φαρφάν είναι και πάλι εκτός και δεν υπολογίζονται από τον Στέφενς, ο οποίος ξέρει πως η ομάδα του έχει καλή παράδοση στο άντρο της Ντόρτμουντ με δεδομένο πως μετρά μόλις μία ήττα σε 12 επισκέψεις και δη αυτή της 12ης Μαΐου του 2007, όταν είχε χάσει με 2-0.

Πρόταση: Χ2 (4.02-5.24 Αποδόσεις διαδικτύου)

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις όλων των πρωταθλημάτων επισκεφθείτε το Betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;