Βασίλης Χαραλαμπόπουλος |

Συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο “TV Έθνος” με αφορμή την έναρξη της σειράς που πρωταγωνιστεί στο Mega “Με λένε Βαγγέλη”

Απόσπασμα της συνέντευξης:

Τι είναι το γέλιο σήμερα;

Βάλσαμο… Βάλσαμο για την ψυχή όλων μας και ο μοναδικός ίσως τρόπος να τη γλιτώσουμε και να μην οδηγηθούμε στο ντιβάνι του ψυχολόγου.

Ενας ηθοποιός είναι και… ψυχοθεραπευτής;

Ναι, θα ήθελα να μπορούμε να λειτουργούμε και σαν ψυχοθεραπευτές. Θεωρώ πως η δουλειά μας είναι αδιαμφισβήτητα ψυχοθεραπευτική.

Είστε από τα πιο αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης. Ωστόσο, εσείς κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας, γιατί;

Γιατί προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός και να μην κάνω ό,τι παρουσιάζεται στον δρόμο μου. Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεσαι διαρκώς και ασταμάτητα στην τηλεόραση. Ο κόσμος θα σε εκτιμήσει και θα σε αναζητήσει έτσι κι αλλιώς, αν το αξίζεις.

Ομως, εκφράζεστε με αγάπη για την τηλεόραση…

Θα μπορούσα να κάνω και διαφορετικά; Θα ήμουν τουλάχιστον αχάριστος. Η τηλεόραση μου άνοιξε την πόρτα και με άφησε να μπω στα σπίτια όλου του κόσμου. Είναι μαγικό μέσο…

Πολλοί συνάδελφοί σας τη σνομπάρουν, λέγοντας ότι δεν συνδυάζεται η εμπορικότητα με την ποιότητα.

Αυτές οι θεωρίες είναι πια τόσο ντεμοντέ. Πώς και ποιος ορίζει τι είναι η ποιότητα και τι η εμπορικότητα.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο καθένας κουβαλά μέσα του τη δική του ποιότητα.
τηλεόραση είναι εξάρτηση;

Δεν είναι και δεν πρέπει να είναι εξάρτηση για έναν ηθοποιό. Είναι απλώς ένα όχημα για να μπορείς να συνεχίσεις το καλλιτεχνικό σου ταξίδι. Το να μιλάνε για σένα από το πρωί μέχρι το βράδυ στην τηλεόραση, είναι το τραγικότερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης, γιατί πολύ απλά δεν μιλάνε ποτέ για τη δουλειά του!

Πιστεύετε πως αυτός είναι ο ορισμός της “αποτυχίας”;

Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα λάθος στο οποίο πέφτουν πολλοί συνάδελφοί μου. Δεν έχει καθόλου ανάγκη ο κόσμος να ακούει για το τι τρώω, αν παντρεύομαι ή αν αρραβωνιάζομαι!

Να θεωρήσω με αυτά που μου λέτε ότι δεν πιστεύετε πως υπάρχει… εγχώριο σταρ σύστεμ!

Σαφέστατα! Είναι υποκριτικό στην Ελλάδα να μιλάμε για σταρ σύστεμ και για σταρ. Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό και γι’ αυτό τρελαινόμαστε για επιβεβαίωση. Και αυτός είναι και ο λόγος που οι πάντες σπεύδουν να… επιβεβαιωθούν από μόνοι τους. Αν δηλώσεις δηλαδή από μόνος σου “σταρ”, αυτομάτως είσαι και “σταρ”!

Είστε ρομαντικός τύπος και μπήκατε σ’ αυτό τον χώρο έχοντας πολλά όνειρα. Σας δικαίωσε ή σας απογοήτευσε;

Ολα όσα έζησα αυτά τα χρόνια ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Ναι, είχα όνειρα όταν ξεκινούσα, μόνο που ήταν… ταπεινά! Ονειρό μου ήταν να υπάρχω πάνω στο σανίδι, να παίζω και να αξίζω. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συνεργαστώ με τόσο σημαντικούς ανθρώπους, ότι θα υπάρχω στην Επίδαυρο ή στο σινεμά. Νιώθω ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;