Ηλίας Ψινάκης | «Τραγικά δυστυχισμένος στο Fab5»

Δεν τα περνάει και πολύ καλά απ’ ότι φαίνεται ο Ηλίας Ψινάκης στο Fab5 του ΑΝΤ1 και δεν το κρύβει ιδιαίτερα. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά να τους παρατήσει και να φύγει, μιας και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις ιδέες της παραγωγής. Εκείνοι θέλουν να μείνουν πιστοί στο αμερικανικό μοντέλο, εκείνος προσπαθεί να προτείνει δικές τους ιδέες και φυσικά στο τέλος διαφωνούν. Διαφωνίες έχει πάντως και με τον Τρύφωνα Σαμαρά, παρόλο που καλαβαίνει ότι είναι αγαπητός στο κοινό.

Απόσπασμα της συνέντευξης από το Πρώτο Θέμα:
Eίστε χαρούμενος φέτος με την εκπομπή στην οποία συμμετέχετε;

Καθόλου. Είμαι τραγικά δυστυχισμένος..

Τι δεν σας αρέσει;

Μπήκα σε αυτή την περιπέτεια γιατί είναι ένα καινούργιο concept και είχα ενθουσιαστεί από το αντίστοιχο αμερικανικό. Οι Αμερικανοί ξεκινούν την προετοιμασία κάθε επεισοδίου έξι μήνες πρίν και ξοδεύουν εκαντοντάδες χιλιάδες δολάρια για καθένα από αυτά. Εμείς, λόγω κρίσης, αυτά τα επεισόδια τα κάνουμε με μύξες και με σάλια. Επίσης έχω τεράστια κόντρα με την παραγωγή, οπότε αυτό τα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Η παραγωγή θέλει να κάνει αντιγραφή του αμερικανικού με μηδέν λεφτά, κάτι το οποίο καταλαβαίνω αφού κανένας δεν έχει λεφτά αυτή την περίοδο. Είμαστε οι Fab5, ο καθένας με τον τύπο του και μπορούμε να χαρίσουμε γέλιο στον κόσμο χωρίς λεφτά. Χρειάζεται, όμως, και λίγο έμπνευση. Δεν είναι ωραίο να είμαστε αγκιστρωμένοι στο αμερικανικό concept. Και κάπου εκεί αρχίζει ο εμφύλιος.

Με ποιον από τους υπόλοιπους έχετε μεγαλύτερη κόντρα;

Με τον Σαμαρά..

Σας ρωτάω για να σταματήσουν οι φήμες: ποιο είναι το πρόβλημα με τον Τρύφωνα;

‘Εχουμε διάσταση απόψεων. Αναγνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ καλός και ότι φέρνει πολλή τηλεθέαση, αλλά διαφωνούμε σε πολλά πράγματα.

Και ποιο είναι το πρόβλημα με την παραγωγή;

Είμαι στο παρατσάκ για να εγκαταλείψω το show! Και όχι μόνο εγώ, Θα πάρω και τον Μέρλο μαζί μου, ο οποίος είναι υπ΄ευθύνη μου εκεί. Όλο αυτό είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν 50 οικογένειες που ζουν από αυτό. Οπότε δεν μπορώ να τους παρατήσω και να φύγω. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις ποια είναι η κόντρα μου με τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες. Πριν από λίγο καιρό είχαμε αίτηση από τον Γιάννη Φλωρινιώτη να έρθει στην εκπομπή για να τον αλλάξουμε. Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και το ζήτησε. Εδώ θέλω να σου κάνω μια παρένθεση: τις δεκαετίες του 70΄και ’80 ήταν μεγάλη βεντέτα ο σον σον Φλωρινιώτης. Εγώ πήγαινα με τη Βουγιουκλάκη να τον δω. Ο κόσμος περίμενε σε ουρές για να μπει και μόνο αυτή την φορά μπόρεσα να κλείσω τραπέζι. Όταν αυτός ο άνθρωπος ζητάει τη βοήθεια των FAB5 για να αλλάξει look και στυλ και το κανάλι το απαγορεύει επειδή το concept λέει να συμμετέχουν μόνο άσχετοι, το βρίσκω άκρως ρατσιστικό και επιεικώς ανεπίτρεπτο. Ο κάθε άνθρωπος, είτε επώνυμος είτε όχι, έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να αλλάξει την εικόνα του, το σπίτι του, τη ζωή του. Αυτό είναι το casus belli για να μένα..

Τι θα απαντούσατε σε κάποιους τηλεθεατές οι οποίοι λένε ότι τους ενοχλεί να παρακολουθούν στην τηλεόραση μια εκπομπή όπου συμμετέχουν γκέι;

Από τη δική τους οπτική γωνία έχουν απόλυτο δίκιο. Οποιος δεν το γουστάρει έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει κανάλι. Μπορούν την ίδια στιγμή να παρακολουθήσουν το τούρκικο η το show της Βίσση. Επίσης δεν είναι και οι πέντε γκέι! απ΄ότι ξέρω είναι οι δύομιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
1'
0 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
0'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;