Νεκρός ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

Τραγική κατάληξη είχε για τον Πλάτωνα Καπρίδη φωτογράφιση στην Ελευσίνα, μιας και βρέθηκε πάνω σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο, του οποίου υποχώρησε η οροφή.

Ακούστηκαν φήμες ότι βρέθηκε στην Ελευσίνα για προετοιμασία γυρισμάτων βιντεοκλίπ του Μύρωνα Στρατή, αλλά διαψεύστηκαν από την Εταιρεία Ερωδιός, υπεύθυνη για το management του γκρουπ του Μύρωνα Στρατή.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

“Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γυρίσμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…

Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογενειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;