Νεκρός ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

Από neolaia.gr Team 18 Νοεμβρίου 2011

Τραγική κατάληξη είχε για τον Πλάτωνα Καπρίδη φωτογράφιση στην Ελευσίνα, μιας και βρέθηκε πάνω σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο, του οποίου υποχώρησε η οροφή.

Ακούστηκαν φήμες ότι βρέθηκε στην Ελευσίνα για προετοιμασία γυρισμάτων βιντεοκλίπ του Μύρωνα Στρατή, αλλά διαψεύστηκαν από την Εταιρεία Ερωδιός, υπεύθυνη για το management του γκρουπ του Μύρωνα Στρατή.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γυρίσμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…

Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογενειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ