Φθηνότερα subscriptions στο Newsstand; Μπορείτε!

newsstand-developers

Η εφημερίδα αναστήθηκε! Χάρη στο iPad πολλές είναι οι εφημερίδες και τα περιοδικά που απέκτησαν εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές σε ένα κοινό που είχε στραφεί ανεπιστρεπτί στο διαδίκτυο.

Η Apple, έκανε τη διαδικασία πιο απλή με την έλευση του Newsstand (Κιόσκι για τους Έλληνες) σε iPad και σε iPhone. Χάρη στο Newsstand, οι χρήστες των συσκευών δε χρειάζεται πια να αγοράζουν μεμονωμένα τεύχη ενός περιοδικού ή μιας εφημερίδας αλλά μπορούν να εγγράφονται συνδρομητές ανά μήνα ή άνα έτος.

Πάμε να δούμε λοιπόν πως μπορούμε να επωφεληθούμε αυτό το σύστημα:

  • Το περιοδικό Α πωλείται ανά 2,99 ανά τεύχος και ο εκδότης το διαθέτει κάθε 15 του μηνός, έτσι μπροούμε να πάρουμε όλα τα τεύχη του έτους πληρώνωντας 35,88.
  • Μπορούμε να εγγραφούμε στο περιοδικό Α κάνοντας μηνιαία συνδρομή 2,39 ευρώ το μήνα (και πληρώνωντας 28,68 για τα τεύχη ενός χρόνου με μηναία καταβολή.
  • Μπορούμε επίσης να εγγραφούμε στο περιοδικό Α για ένα χρόνο πληρώνωντας 19,99 σήμερα και να λάβουμε τα 12 τεύχη όταν βγουν.

Πως όμως θα πάρουμε όλα τα τεύχη του έτους με 14,34 ευρώ όταν έχουμε μόνο τις παραπάνω επιλογές από την Apple?

Η λύση είναι απλή και έγγυται στο γεγονός πως το περιοδικό Α κυκλοφορέι κάθε 15 του μηνός.

Στην περίπτωση εγγραφής για ένα μήνα (π.χ. στις 25 του μηνός, το Newsstand θα κατεβάσει το τρέχον τεύχος και το επόμενο που θα κυκλοφορήσει στις 15 του επόμενου μήνα και τα 2 με 2,39 ευρώ. Στις 16 ίδιου του μήνα ακυρώνουμε τη συνδρομή και την ενεργοποιούμε στις 25 του αμέσως επόμενου λαμβάνοντας πάλι 2 τεύχη με 2,39.

Έτσι, η πληρωμή γίνεταί με το μηνιαίο κόστος, το οποίο όμως πληρώνουμε μόνο 6 και όχι 12 φορές.

Τα περισσότερα περιοδικά που υπάρχουν στο Newsstand συμπεριλαμβανόμενων των National Geographic, PopSci, Popular Photography, Wired, Web Designer, Car and driver, Esquire κ.α. μπορούν να αγοραστούν με αυτό τον τρόπο πολύ πιο οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
73 - 77
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;