Εξοικονομήστε χώρο στις iOS συσκευές σας!

Από neolaia.gr Team 8 Νοεμβρίου 2011

ios 5

16 GB είναι ο πιο συνηθισμένος χώρος που θα συναντήσει κανείς σε ένα iPhone 4S, ένα iPad ή ένα iPod Touch.

Πως όμως μπορούμε μέσα σε αυτό το χώρο να διαχειριστούμε τις εφαρμογές μας, τη μουσική μας, τις ταινίες μας και τα mails μας; Τα παρακάτω tips σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα:

  • Μετατροπή των βίντεο σε μικρότερα, προσαρμοσμένα για τη συσκευή μας. Μέσω του iTunes ο καθένας μπορεί να μικρύνει ένα βίντεο με μετατροπή για συσκευή iPhone ή iPad.
  • Μετατροπή των τραγουδιών σε 128Kbps. Με αυτή τη λειτουργία, από το «Summary» της συσκευής, το iTunes θα κρατήσει το καλής ποιότητας τραγούδι που υπάρχει στον υπολογιστή αλλά θα περάσει στη συσκευή ένα αρκετά καλής ποιότητας για να παίζει στο iPhone καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο.
  • Καθαρισμός δεδομένων εφαρμογών. Εφαρμογές όπως το Facebook αποθηκεύουν δεδομένα όπως φωτογραφίες στη μνήμη του τηλεφώνου. Με το iOS 5 μπορούμε μέσω των ρυθμίσεων να καθαρίσουμε αυτό το χώρο
  • Διαγραφή άχρηστων εφαρμογών. Τα τρισδιάστατα παιχνίδια που τερματίσαμε πέρσι δεν έχουν κανένα λόγο να καταλαμβάνουν ένα σημαντικό κομμάτι της συσκευής μας.
  • Διατήρηση των email στο server. Κάθε iPhone έχει τη δυνατότητα αναζήτησης στα Email που δεν είναι στη συσκευή. Αντί να κρατάτε τα email σας στο iPhone κρατήστε τα στο λογαριασμό σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ