Sexy and Famous | Kim Kardashian | Photos and Video

Συνεχίζουμε με κάτι mainstream τη στήλη Sexy and Famous. Ο λόγος για την Kim Kardashian, που απασχόλησε ξανά την “επικαιρότητα” αφού (σου λέει) χώρισε μετά από 72 μέρες γάμου.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι η κυρία. Καταρχάς δηλώνει μοντέλο. Σαν κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό της έχει παίξει σε δύο (πολύ χάλια) ταινίες το Disaster Movie και το Deep in the Valley. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως κάνει καριέρα απλώς σαν επίκαιρη “τσόντα” που παίζει (θεματολογικά) σε κανάλια, συμμετέχει σε προγράμματα τύπου “Dancing with the stars” και όλο αυτό επειδή το σώματος της είναι ακραίο. Για κανέναν άλλο, απολύτως λόγο (νομίζω πως είναι αρκετός).

Το χαρακτηρίζω ακραίο, διότι σύμφωνα με ένα πρόχειρο γκάλοπ, διαθέτει την ιδανική αναλογία στήθος – μέση, ενώ γενικότερα αναφέρεται (με την καλή έννοια) ως τσουπωτή ή μπαμπάτσικια. Είναι ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ (όπως θα έλεγαν τα μεσημεριανά) και γυμνασμένη. Οι φωτό από παπαράτσι που (όλως τυχαίως ε; ) τη συνοδεύουν σε κάθε μπάνιο της το καλοκαίρι, το αποδεικνύουν!

Φυσικά είναι και ακτιβίστρια και μεγάλη υποστηρίκτρια του Μπάρακ του Ομπάμα.

Sexy, famous και χωρισμένη λοιπόν, το σώμα της ταξιδεύει στον κόσμο μέσω του ίντερνετ και εμείς την τιμάμε. Εδώ και ο λόγος:

ΥΓ: A, ξέχασα, υπάρχει και sextape στο νετ…

ΥΓ2: Δεν είναι λίγοι πάντως, αυτοί που λένε “πολύ κουβέντα για το τίποτα  το ιδιαίτερο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;