Τα πιο εκνευριστικά ξυπνητήρια ever!

Όλοι μας λίγο πολύ δυσκολευόμαστε να ξυπνήσουμε τα πρωινά, με αποτέλεσμα να βάζουμε και δυο ξυπνητήρια να χτυπήσουν όταν πρέπει απαραιτήτως να σηκωθούμε νωρίς. Τι γίνεται όμως όταν δε βρίσκουμε κανένα κίνητρο να ανοίξουμε τα μάτια μας; Σας προτείνουμε μερικά ξυπνητήρια να έχετε υπόψιν σας, προειδοποιώντας σας πως με αυτά δεν πρόκειται να ξεχαστείτε και να συνεχίσετε να κοιμάστε. Αυτό είναι καλό και κακό μαζί. Όπως το πάρει κανείς!!

  • Ξυπνητήρι-κρυφτούλι

Χτυπά το ξυπνητήρι, πατάς να ξαναχτυπήσει σε λίγο κι αυτό πηδά από το κομοδίνο, συνεχίζει να χτυπά και τρέχει σε όλο το δωμάτιο μέχρι να σηκωθείς να το σταματήσεις (ή να το σπάσεις).

  • Ξυπνητήρι-χειροβομβίδα

Για τις μανάδες που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν τα παιδιά τους. Αφήνεις τη χειροβομβίδα στο δωμάτιο, αρχίζει να κάνει εκκωφαντικούς θορύβους και θέλοντας και μη ξυπνάνε (ή αγοράζουν ωτοασπίδες)

  • Ξυπνητήρι-πύραυλος

Πύραυλος όνομα και πράγμα που όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι πετάγεται στον αέρα. Δυστυχώς για σένα σταματά μόνο όταν βάλεις τον πύραυλο στη θέση του (ή το πετάξεις από το παράθυρο)

  • Ξυπνητήρι-παζλ

Άλλη μια φαεινή ιδέα για να ξυπνήσεις ευχάριστα, φτιάχνοντας παζλ με το που σηκωθείς από το κρεβάτι. Χτυπά το ξυπνητήρι, πετάγονται τρία κομμάτια και πρέπει να τα βάλεις στη θέση τους για να σταματήσει.

  • Ξυπνητήρι-χαλί

Όλοι μας δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε από το κρεβάτι, αλλά με το συγκεκριμένο ξυπνητήρι θα πρέπει να το κάνουμε αναγκαστικά. Χτυπά συνέχεια μέχρι να πατήσεις το χαλί (και εσύ σκέφτεσαι αν πιάνει να το ακουμπήσεις απλά και να ξανακοιμηθείς)

  • Ξυπνητήρι-βόμβα

Νιώθεις λίγο ότι βρίσκεσαι στο Hollywood κάθε πρωί που ξυπνάς και ακούς έναν πολύ δυνατό θόρυβο που σταματά μόνο όταν συνδέσεις σωστά τα καλώδια.

Συμπέρασμα: τα συγκεκριμένα ξυπνητήρια είτε θα σου μάθουν να ξυπνάς αμέσως, είτε θα σπαταλήσεις χρήματα χωρίς λόγο (αφού στην πρώτη μέρα θα τα έχεις σπάσει από τα νεύρα σου). Μάλλον ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αλλά για πείτε, ποιο θα προτιμούσατε;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;