O William παρακούει τη γιαγιά και αλλάζει το Πρωτόκολλο

Το πιο δημοφιλές και πολυφωτογραφημένο βασιλικό ζεύγος, τουλάχιστον για τον 21ο αιώνα, είναι ο πρίγκιπας William, γιος της πριγκίπισσας Diana και εγγονός της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, Ελισάβετ. Το καλοκαίρι, ο πρίγκιπας παντρεύτηκε την επί 9 χρόνια αγαπημένη του Kate Middleton και έκτοτε ζουν αυτοί καλά και εμείς (οι εδώ) χειρότερα.

Ωστόσο το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να αλλάξει το βασιλικό Πρωτόκολλο και να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στον ρόλο της μοναρχίας. Το ζεύγος William και Kate θέλει να αλλάξει τη σειρά διαδοχής του θρόνου, η οποία μέχρι πρότινος δινόταν στον πρωτότοκο γιο, καθώς υποστηρίζουν και οι δύο απόλυτα την ισότητα των δύο φύλων. Επιπλέον, το Πρωτόκολλο απαγορεύει σε οποιοδήποτε μέλος της βασιλικής οικογένειας να παντρευτεί Καθολικό Χριστιανό, ενώ πιστεύουν ότι αυτοί οι απαρχαιωμένοι νόμοι πρέπει να αλλάξουν.

Τη στήριξή τους, σ’αυτή την προσπάθεια έχει δηλώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron. Ωστόσο το παλάτι δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση. Προβλήματα που έχει πάντως ο κόσμος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;