Όλοι έχουν τους Έλληνες στο μυαλό τους σαν τον λαό που ξέρει μόνο να κλέβει και να καλοπερνάει. Τελικά είναι μεγάλος μύθος, εντάξει ίσως όχι τόσο μεγάλος, αλλά αυτά συμβαίνουν και αλλού. Ναι, το έχετε ξανακούσει είναι αλήθεια, αλλά στην προκειμένη είναι αλήθεια.

Στον Μαραθώνιο που έλαβε μέρος στη Βρετανία, συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία και όχι μόνο. Ανάμεσά τους υπήρχε και ένας πονηρός (δεν τον λές και ιδιαίτερα) απατεώνας που ακούει στο όνομα Rob Sloan, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση ή τουλάχιστον έτσι ήθελε να πιστέψουμε.

Το σήμα για την έναρξη του Μαραθωνίου δόθηκε και οι Βρετανοί και μη, ξεχύθηκαν στουσ δρόμους. Πολλοί ήταν αυτοί που σταμάτησαν στην αρχή, αλλά και αρκετοί εκείνοι που έφτασαν μέχρι το τέλος. Ο φίλος μας ο Rob, που μάλλον κρύβει ελληνικά γονίδια μέσα του,  αφού ήθελε απελπισμένα και να κερδίσει και να δαφνοστεφανωθεί, αλλά και τη δημοσιότητα, είπε να κόψει λίγο δρόμο.

Γι΄αυτό τον λόγο λοιπόν, μπήκε σε ένα αστικό λεωφορείο και μετά από λίγη ώρα κυριολεκτικά πήδηξε μέσα σε θάμνους για να μη γίνει αντιληπτός. Έτσι λοιπόν έφτασε στο τέλος και βγήκε τρίτος, ενώ δήλωσε στα μέσα πως θα είχε τερματίσει πρώτος, αν δεν ήταν εξαντλημένος από τον προηγούμενο αγώνα. Τι τραγική ειρωνεία.

Ο απατεώνας Rob δεν πρόσεξε ότι το λεωφορείο που ανέβηκε ήταν γεμάτο με θεατές, οι οποίοι πρόσεξαν τον ιδρώτα του. Επιπλέον ο φερόμενος ως τέταρτος στην κατάταξη, δεν τον είδε ποτέ να τον προσπερνάει. Το μετάλλιο του αφαιρέθηκε και ο ίδιος έμεινε με το Powerade στο χέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;