Τίνος είναι ρε Beyonce το παιδί;

Από neolaia.gr Team 12 Οκτωβρίου 2011

Η Beyonce, η εκρηκτική σοκολατένια τραγουδίστρια πουλάει τρελά. Για την ακρίβεια πάντα πουλούσε και για πολλά ακόμα χρόνια θα μας απασχολεί. Μέχρι πρότινος, το μοναδικό θέμα που μας αφορούσε σχετικά με την τραγουδίστρια, ήταν πόσα ακόμα Grammy βραβεία μπορεί να κερδίσει σε μία νύχτα, αλλά και πόσο photoshop, ¨πέφτει» στις φωτογραφίες της.

Η Beyonce όμως, πριν από ένα μήνα και κάτι δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της στα βραβεία MTV, ξεσηκώνοντας τους απανταχού θαυμαστές της και σπάζοντας ένα ρεκόρ στο Twitter σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Το video που θα δείτε, δείχνει μια διαφορετική αλήθεια για την εγκυμοσύνη της B.

Η 30χρονη σταρ εμφανίστηκε σε talk show και μίλησε για το πότε ακριβώς θα γίνει μητέρα. Οι φαν της να υπολογίζετε γύρω στα τέλη του Φλεβάρη. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το στιγμιότυπο, όπου η Beyonce προσπαθούσε να καθίσει στην πολυθρόνα. Από τη μία στιγμή στην άλλη, η φουσκωμένη της κοιλιά ρουφήχτηκε, αλλά η ίδια δεν έδειξε να πτοείται. Ίσως είναι η μοναδική έγκυος που μπορεί και κάνει αυτό το κόλπο με την κοιλιά της. Τι μπορεί να πει κανείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ