Steve Jobs. Αντίο.

Δεν ξέρω τι να γράψω. Στην αρχή σκέφτηκα να βάλω μία φωτογραφία του Steve Jobs χωρίς κείμενο. Μετά το μετάνιωσα. Αλλά δεν ξέρω.

Θυμάμαι που έβλεπα στο twitter να αναφέρονται στο θάνατο άλλων δημοφιλών ανθρώπων και μου έκανε εντύπωση. Έλεγα, “σιγά μωρέ, φίλος σου ήταν;”. Και τώρα είμαι απογοητευμένος, σα να ήξερα από κοντά τον Steve Jobs. Σα να ήταν αυτό που λέμε “δικός μου άνθρωπος”.

Πριν από 2 περίπου μήνες, ο Steve αποχώρησε από CEO της Apple, με μία επιστολή, από την οποία ξεχωρίζω τα εξής: “I have always said if there ever came a day when I could no longer meet my duties and expectations as Apple’s CEO, I would be the first to let you know. Unfortunately, that day has come.” Θα μπορούσε να πει κανείς, πως αυτός ο άνθρωπος, ο διορατικός και χαρισματικός Steve Jobs προέβλεψε μέχρι και αυτό. Μέχρι και το θάνατό του.

Θα επαναλάβω κάτι που διάβασα στο timeline μου νωρίς το πρωί και μου άρεσε, δυστυχώς δε θυμάμαι ποιος το είπε: “Αντίο Steve. Έφυγες σα νικητής”. Συμφωνώ απόλυτα.

Σας προτείνω να ξαναδείτε το βίντεο της ομιλίας του στο Stanford για να τον θυμάστε, είναι a must see και ένας “ωραίος” τρόπος αποχαιρετισμού.

Αντίο Steve.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;