Αγορές | Τα 3 must have γυναικεία πουκάμισα

Κάθε Σεπτέμβριος είναι λίγο περίεργος. Αυτή η μετάβαση από τον καύσωνα του καλοκαιριού στο κρύο του χειμώνα είναι λίγο απότομη, ενώ ο καιρός σε μπερδεύει. “Αν βάλω t-shirt κρυώνω, αν βάλω φούτερ θα ιδρώσω” σκέφτεσαι απελπισμένη 😛 Η λύση είναι μία: τα πουκάμισα! Είναι όσο ελαφριά χρειάζεται η εποχή για να μην αρρωστήσεις, χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσεις. Τα πουκάμισα είναι μια αγορά – επένδυση και σίγουρα πρέπει να έχεις 2 – 3 στην γκαρνταρόμπα σου. Εμείς σου προτείνουμε ποια είναι τα 3 must have που πρέπει επειγόντως να ενσωματώσεις στην ντουλάπα σου!

Το καρό πουκάμισο: το απόλυτο casual look θα το πετύχεις με ένα τέτοιο κομμάτι, συνδυασμένο με boyfriend jeans και booties. Συνδύασέ το με πρωτότυπα δαχτυλίδια και μια απλή, καθημερινη τσάντα και φυσικό μακιγιάζ.

shirt1

Το denim πουκάμισο: πάντα αγαπημένο, μοδάτο κι επίκαιρο, ποτέ κανείς δεν έκανε λάθος επειδή φορούσε denim πουκάμισο. Συνδυασμένο ανάλογως, μπορεί να σταθεί και σαν outfit για να πιεις την μπύρα σου στο αγαπημένο σου bar. Φόρεσέ το δεμένο στο στήθος πάνω από ένα λευκό top και συνδύασέ το με skinny jeans, ankle boots και χρυσα κοσμήματα.

shirt2

Το λευκό πουκάμισο: ε εντάξει, αν δεν έχεις ούτε ένα τέτοιο, θα σκίσω τα πτυχία μου! 😉 Τόλμησε να διαλέξεις ένα με φιόγκο στο λαιμό και ρομαντική διάθεση και να το συνδυάσεις με pencil φούστα. Με αυτόν τον τρόπο βγάζεις κάτι το ρομαντικό και ταυτόχρονα κάτι πιο αυστηρό, η τέλεια “στολή” για το γραφείο! Γλυκιά και bitch, 2 σ’ένα 😛 Μπορείς να προσθέσεις ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες και κόκκινο κραγιόν και voila! Η γυναικάρα με τα όλα της!

shirt 3

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;