Το Design District.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια

Από neolaia.gr Team 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας χρόνος που καθιέρωσε ένα ξεχωριστό online προορισμό για τους λάτρεις του design, της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής!

Από το Σεπτέμβριο του 2010, οι λάτρεις του design και της διακόσμησης απέκτησαν ένα ξεχωριστό Online προορισμό: το portal www.design-district.gr, το οποίο – με τις καθημερινές ενημερώσεις του – αποτελεί πηγή έμπνευσης, ενημέρωσης, αλλά και πρακτικών συμβουλών σχετικά με το design, την τέχνη, τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική.

Με θεματολογία για την κατοικία, τον επαγγελματικό χώρο και τον κήπο, το Design District δεν προσπαθεί να «εφεύρει τον τροχό»: παρατηρεί, εμπνέεται, και αξιοποιεί το know how και την εμπειρία των ανθρώπων του χώρου στο φυσικό και τον online κόσμο και συγκεντρώνει για τους επισκέπτες του προτάσεις που μπορεί να εφαρμόσουν, να εξελίξουν, να προσαρμόσουν, να χρησιμοποιήσουν ως έμπνευση.

To concept του είναι εμνευσμένο από το “Miami Design District”, την περιοχή του Miami που αποτελεί καλλιτεχνικό πόλο και «σπίτι» για δεκάδες σχεδιαστές. Με μία βόλτα στη διαδικτυακή γειτονιά του www.design-district.gr, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ιδέες και λύσεις για θέματα διακόσμησης, εξοπλισμού, κατασκευών. Να εμπνευσθούν δημιουργικά και να μάθουν να αξιοποιούν έξυπνες, ιδιαίτερες, πρωτότυπες και design-άτες εφαρμογές διακόσμησης, φέρνοντάς τις στα μέτρα και τις ανάγκες τους.
Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες – διακοσμητές, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές – όσο και σε όλους εκείνους τους ιδιώτες που αναζητούν απαντήσεις και έμπνευση σε σχέση με τη διαμόρφωση, τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό χώρων. Προτεραιότητα είναι να μπορεί κανείς να βρει εύκολα και αποτελεσματικά οργανωμένη όλη την πληροφόρηση και τις ιδέες που χρειάζεται.

Αυτό το Σεπτέμβρη – μήνα γενεθλίων για το Design District – η άφιξη του φθινοπώρου και η καινούρια σχολική & φοιτητική χρονιά ξεκινά με σύμμαχο τις πρωτότυπες εποχιακές ιδέες και λύσεις που θα βρείτε με μία online βόλτα στο www.design-district.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ