Φοιτητικό Σπίτι | Συμβουλές | Φωτισμός!

Με τον κατάλληλο φωτισμό, μπορείτε να επηρεάσετε σημαντικά την αίσθηση και την ατμόσφαιρα του κάθε δωματίου. Ο ρόλος του φωτισμού είναι πολύ σημαντικός: μπορεί να κάνει ένα χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο, πιο ζεστό, πιο φιλόξενο ή πιο λειτουργικό. Μπορεί να σας βοηθήσει στο διάβασμα, βοηθώντας σας να συγκεντρωθείτε. Είναι πολύτιμο εργαλείο για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

Σε αρκετά φοιτητικά σπίτια συναντάμε ως λύση τα διακοσμητικά κρεμαστά λαμπάκια – που θυμίζουν χριστουγεννιάτικο φωτισμό. Αν θέλετε να ξεφύγετε από αυτό το στερεότυπο και να επιτύχετε ένα πιο διάχυτο, λειτουργικό φωτισμό, επιλέξτε κρεμαστά φωτιστικά ή ψηλά φωτιστικά δαπέδου με dimmer, για να μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού κατά προτίμηση.

Tip!

Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε το χώρο σας, μπορείτε να επενδύσετε το χρόνο σας για να δημιουργήσετε τα δικά σας DIY ξεχωριστά φωτιστικά: Vintage φωτιστικά για την κουζίνα, ατμοσφαιρικά φωτιστικά διακοσμημένα με φωτογραφικά φιλμ, φωτιστικά διακοσμημένα με παλιά t-shirts, φωτιστικά με natural wood look. Περισσότερα στο design-destrict.gr!

Συντάκτης | Νατάσα Λιανοπούλου (design-district.gr)

Σας υπενθυμίζουμε την υπηρεσία του neolaia.gr Εύρεση Φοιτητικής Στέγης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;