Αντιπαθείς ομάδες του Facebook | Photo-Failed

Μετά από ένα διαλειμματάκι μίας ημέρας, επιστρέφουμε στους φοβερούς ανθρώπους του Facebook, που είτε δεν έχουν αντιληφθεί πως λειτουργεί, είτε εκθέτουν τον εαυτό τους (για τους προφανείς λόγους) και δημιουργούν στερεοτυπικά κλισέ, για όλους τους χρήστες του Fb. Μετά τους Likers, τους Celebrity Fans, σήμερα θα μιλήσουμε για τους χρήστες που προσπαθούν πάρα πολύ, να προκαλέσουν τα Friends τους, με τις profile pic τους. Όταν άρχισε να γίνεται αυτό, από το hi5 ακόμα, υπήρξε το σχετικό γέλιο, αλλά όταν σήμερα, 6 χρόνια μετά την είσοδο των social networks στη ζωή μας, συνεχίζουν να ποζάρουν μπροστά στον καθρέφτη, ε είπαμε…

Οι Photo-Failed τύποι, είναι αυτοί που προσπαθούν ΠΑΡΑ πολύ με τις profile pic. Τις επεξεργάζονται από εδώ, παίρνουν τις ιδανικές πόζες, όμως μερικές φορές, το αποτέλεσμα είναι η καταστροφή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα από φωτογραφία που βρήκα στο νετ:

 Φωτογραφία μπροστά σε καθρέφτη (εν έτη 2011), λάγνο βλέμμα, προκλητικό ντύσιμο και κυρίως FAIL photoshop. Η ίδια κοπέλα, αν την ακούσεις να μιλάει σε φίλη της, θα την ακούσεις να απορεί: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες δεν με παίρνουν ποτέ στα σοβαρά…”. Και αναρωτιέμαι εγώ. Ντάξει της ίδιας δεν της κόβει. Δεν βρέθηκε να της πει ένα άτομο, ότι εκτείθεσαι ανεπανόρθωτα, σοβαρέψου; Τέλος πάντων, παράδειγμα προς αποφυγήν λοιπόν… Παράδειγμα προς αποφυγήν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;