Απόψεις | Άμεση κατάργηση του αντιντόπινγκ κοντρόλ!

Η άμεση κατάργηση του αντιντόπινγκ κοντρόλ είναι μία άποψη, που αρχικά ακούγεται ανόητη αλλά είμαι διατεθειμένος να τεκμηριώσω.

Εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια, γνωρίζουμε πως όλοι οι μεγάλοι αθλητές, σε ατομικά (κυρίως) αθλήματα στίβου ντοπάρονται. Όλοι. Όταν ο Καρλ Λιούις, αθλητής που πηδούσε μήκος και έβγαινε έξω από το σκάμμα, έχει κινητικά προβλήματα, όταν πρωταθλητές της προηγούμενης δεκαετίας, τους αφαιρούνται εκ των υστέρων μετάλλια (βλ. Μάριον Τζόουνς) και κυρίως όταν στην υπόθεση Κεντέρη – Θάνου, η κοινή γνώμη απαντάει όλο ειρωνεία “Ναι, γιατί οι άλλοι δεν παίρνουν…”, νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για μία τέτοια υπόθεση. Δεν αναφέρομαι σε αθλήτριες της ρυθμικής, που αναγκάστηκαν να κάνουν εγχείρηση αλλαγής φύλου, αφού λόγω ορμονών, βγάλαν μούσι και μόριο.

Ο στίβος έχει εδώ και χρόνια παρηκμάσει. Τα golden leagues, το Μπρούνο Τζάουλι, οι μεγαλύτερες διοργανώσεις της κατηγορίας, όλες έχουν ξεθωριάσει. Ας τους λοιπόν να ντοπάρονται ελεύθερα και θα αποκτήσει και ενδιαφέρον. Θα πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο αρχικά, αλλά μετά θα μεταλλάσσονται σε ζώα, θα βγάζουν ουρές, θα χλιμιντρίζουν, θα κάνουν τα 100 μέτρα σε 4,5 sec και θα κάνουν άλμα επί κοντό, χωρίς κοντάρι.

Μάλιστα, όλες οι διοργανώσεις θα διοργανώνονται σε ειδικούς χώρους, όπως ο sector 51 των ΗΠΑ, όπου θα γίνονται μελέτες από επιστήμονες και στρατιωτικούς, ενώ οι συνωμοσιολόγοι σε 150 χρόνια από σήμερα θα μιλάνε για εξωγήινους και πυρηνικά πειράματα πάνω σε αθλητές. Τροφή για σκέψη και επένδυση…

Legalize στην ντόπα τώρα!

ΥΓ: Θα πραγματοποιούνται καθημερινοί έλεγχοι όμως στους U18 και όποιος πιάνεται να χορηγεί ντόπα σε ανήλικο, θα δικάζεται επιτόπου και με ποινές για βαριά εμπορία ναρκωτικών, εγκληματική αμέλεια και ασέλγεια ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;