Νόμος πλαίσιο | Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΝ‏

Ζητώντας αρχικά συγγνώμη, για την καθυστερημένη δημοσίευση της ανακοίνωσης λόγω τεχνικών προβλημάτων, σας προβάλλουμε την ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΝ για το νόμο πλαίσιο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με μπροστάρη την Υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου αποφάσισε στο τέλος του καλοκαιριού, να ψηφίσει το νόμο για την αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Το προς κατάθεση νομοσχέδιο συνιστά την πλήρη αποδιάρθρωση της δημόσιας και δωρεάν τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το τέλος του μαζικού και δημοκρατικού πανεπιστημίου, την τελευταία πράξη του δράματος δηλαδή, για το οριστικό τέλος του κοινωνικού συμβολαίου που υπήρχε τις τελευταίες δεκαετίες. Η περίοδος στην οποία αποφάσισε να το κάνει, δείχνει ξεκάθαρα την επίθεση αυτής της κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνία και αποδεικνύει πως όλες αυτές οι εκκλήσεις του υπουργείου προς την ακαδημαϊκή κοινότητα για διάλογο ήταν πέρα για πέρα προσχηματικές.

Η υπουργός δηλώνει δημόσια ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το “μεταρρυθμιστικό” της σχέδιο, ανεξάρτητα από τις “Κασσάνδρες”, οι οποίες εσχάτως φαίνεται να πληθαίνουν τόσο ώστε να είναι συντριπτικά πλειοψηφικές. Η κοινωνία όμως, ήδη πριν το καλοκαίρι έδειξε από τις πλατείες πως είναι αποφασισμένη να δώσει και αύτη τη μάχη για να κερδίσει τον πόλεμο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Ως Νεολαία Συνασπισμού, διαμηνύουμε πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο, ταφόπλακα του δωρεάν και δημόσιου δημοκρατικού πανεπιστημίου.

Το πανεκπαιδευτικό κίνημα θα αποτελέσει τη σπίθα για την ανατροπή της βάρβαρης και νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/08 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!

(Τέλος ανακοίνωσης)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;