Amy Winehouse | Έρχεται το ντουέτο με τον Tony Bennett

Έρχεται το Σεπτέμβριο το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε η Amy Winehouse, με τίτλο “Body and soul” και είναι ντουέτο με τον Tony Bennett.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής αποτελούσε έναν από τους ήρωες της Amy και ανυπομονούσε να ακούσουν οι φαν της την συνεργασία τους. Το τραγούδι θα είναι μέρος του cd του “DUETS II” με πολλές σπουδαίες συνεργασίες, ενώ ο πατέρας της Amy, Mitch, θα διαθέσει τα έσοδα στο “Amy Winehouse Foundation” . Πρόκειται για ένα ίδρυμα που θα δημιουργηθεί από την οικογένεια της τραγουδίστριας για τη στήριξη παιδιών και νέων που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Όπως δήλωσε άλλωστε ο πατέρας της:

“Θέλαμε να κάνουμε μια θετική διαφορά και να βοηθήσουμε μια σειρά από αιτίες κοντά σε αυτό που ήθελε η Amy. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βοήθεια για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ασυλία παιδιών και πολλά άλλα” . “Αν και είναι ξεχωριστό από την καμπάνια μου, να βρω περισσότερη βοήθεια για νέους τοξικομανείς, που μπορεί να είναι ένας από τους τομείς του Ιδρύματος που συμβάλλω. Έχουμε την πρόθεση να μαζέψουμε λεφτά και να τα μοιράσουμε σε μεμονωμένα projects τα οποία έχουν σκοπό να βοηθήσουν. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που όλοι όσοι ασχολούνται με την Amy και αυτή την ηχογράφηση ένιωθαν ότι θα ήθελαν να συνεισφέρουν” .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;