«Μπουρλότο» στο Vive Mar του «πράσινου» Βλάση!

Σε ένα από τα στολίδια του ομίλου επιχειρήσεων του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΤΑΠ ΠΑΟ – τμήμα ανδρικού βόλεϊ Παναθηναϊκού – και συγκεκριμένα στο παραθαλάσσιο κέντρο διασκέδασης Vive Mar, που βρίσκεται επί της Λ. Καραμανλή 18 στη Βούλα, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη σήμερα (σ.σ. χθες) στις 5:45 το πρωί. Η έκρηξη, άφησε πίσω της εκτεταμένες υλικές ζημιές και προκάλεσε, ταυτόχρονα, αναστάτωση στους κατοίκους του Δήμου Βούλας και ιδιαίτερα στους πιο πρωινούς και τους γειτνιάζοντες με την παραλία του όμορφου προαστίου ή καλύτερα εξωτικού θερέτρου, μιας και τα νησιά του Αιγαίου θα τα βλέπουμε πια μόνο με… κυάλι!

Ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα…

Η έκρηξη υπήρξε εκκωφαντική και τα θραύσματα από αυτήν είχαν φορά προς την παραλιακή λεωφόρο. Φθορές προκλήθηκαν κατά κύριο λόγο στην είσοδο του παραλιακού κέντρου, για καλή τύχη ορισμένων αλλοδαπών εργαζομένων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στη κουζίνα του καταστήματος, ενώ μικρότερες φθορές καταγράφηκαν στο Δημαρχείο της Βούλας, το οποίο έχει έδρα σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από άμεσες και εργώδεις προσπάθειες της διεύθυνσης της επιχείρησης, αποκαταστάθηκαν τάχιστα και πλήρως οι υλικές ζημιές στο κατάστημα , το οποίο από το απόγευμα κιόλας της ίδιας ημέρας συνέχισε να υποδέχεται στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του, τους φανατικούς θαμώνες του!

Ανακατατάξεις στη «νύχτα»…
Εντύπωση, πάντως, προκαλεί σε όλους η επιλογή του στόχου, καθώς οι επιχειρήσεις του συγκεκριμένου ομίλου και ο «πράσινος» ιδιοκτήτης τους δεν αντιμετωπίζουν συχνά παρόμοια περιστατικά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί περίσκεψη στους γνώστες του χώρου της νυχτερινής διασκέδασης για πιθανές ανακατατάξεις ή αλλαγή και σκλήρυνση του τρόπου δράσης εγκληματικών ομάδων που βρίσκονται στις παρυφές αυτών των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, δεδομένου και της αυξημένης ειδησιογραφίας, περί συλλήψεων από τη μια πλευρά και θανάτων από την άλλη, για ορισμένα μέλη τέτοιων παράνομων και εγκληματικών σπειρών!

Η κρίση σύμμαχος στην αύξηση της εγκληματικότητας

Η οικονομική κρίση επηρεάζει όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής και ο χώρος της νυχτερινής διασκέδασης δε θα μπορούσε να μείνει από καμία άποψη έξω από αυτές. Κάτι η ισχυρότερη απ’ ότι συνήθως κυβερνητική βούληση να παρουσιάσει έργο στον τομέα της εγκληματικότητας, λόγω και του δύσκολου τοπίου στα οικονομικά, κάτι τα μειωμένα έσοδα από ορισμένες πηγές «χρυσοφόρων» κερδών των τελευταίων ετών των κυκλωμάτων της νύχτας, που οδηγούν σε εσωτερικά «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών», φαίνεται ότι ως συνολικό αποτέλεσμα φέρνουν στην επιφάνεια δυναμικές ανακατάταξης στο χώρο του εγκλήματος. Ανακατάταξη, που αφορά πλέον και επιχειρηματικές οντότητες στο χώρο της διασκέδασης, οι οποίες δεν αντιμετώπιζαν ως τώρα τέτοιου είδους και ιδιαίτερα έντασης εγκληματικές ενοχλήσεις.

Σημεία των καιρών βλέπετε, που πάντα υπήρχαν, αλλά και που αναμένεται να εμφανίζονται με συνεχώς αυξανόμενη ένταση, όσο τουλάχιστον η χώρα μας θα εξακολουθήσει να βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην ύφεση και την κοινωνική υπανάπτυξη!

Συντάκτης | Mavalexis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;