Harry Potter | Πανικός και δάκρυα για το τέλος στο Λονδίνο!

Ξεσηκωμένο ήταν σήμερα όλο το Λονδίνο, εξαιτίας της πρώτης παγκοσμίως πρεμιέρας του Harry Potter, του δεύτερου μέρους της έβδομης και τελευταίας ταινίας “The Deathly Hallows” .

Οι φανς φυσικά είχαν κατασκηνώσει μέρες ολόκληρες για να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες, με το κοινό που συγκεντρώθηκε τελικά στην Trafalgar Square να εκτιμάται πάνω από 15.000 συνολικά. Εννοείται και ούρλιαζαν όλοι μαζί στον κάθε ηθοποιό που έβλεπαν αλλά ο μεγαλύτερος πανικός προκλήθηκε για τους Emma Watson, Daniel Radcliffe και J.K Rowling που μάλλον τα ονόματά τους ακούστηκαν σε όλο το Λονδίνο.

Όλοι δήλωσαν συγκινημένοι για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για αυτούς και πολύ περισσότερο οι τρεις νεαροί πρωταγωνιστές που ξεκίνησαν στα 11 την πρώτη τους ταινία και έφτασαν πλέον στα 21 τους εκατομμυριούχοι και διάσημοι. Η J.K. Rowling μάλιστα δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την ευχαριστούσαν ένας ένας οι συντελεστές, λέγοντας πως αν υπήρχε στιγμή που την έφερε πιο κοντά από ποτέ στο να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός ακόμα βιβλίου, τότε ήταν αυτή η βραδιά. Και πάνω που ούρλιαζαν όλοι τους πρόλαβε πως δεν το εννοούσε κιόλας, αυτή τη στιγμή δεν ετοιμάζει κάτι. Αλλά ποτέ δεν λέει ποτέ στη ζωή της, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Όπως και να ‘χει ήταν μια όμορφη, λαμπερή βραδιά για το Λονδίνο, ενώ την επίσημη πρεμιέρα παγκοσμίως στους κινηματογράφους την περιμένουμε στις 15 Ιουλίου. Και εκεί θα σπάσουν όλα τα box office!

(Φωτογραφίες από το live video, editing από εμάς)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;