Μεταγραφές Superleague 2011-2012

Από neolaia.gr Team 4 Ιουλίου 2011

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Οι μεταγραφές της Superleague για την ερχόμενη χρονιά έχουνε ξεκινήσει και το Betarades.gr σας ενημερώνει καθημερινά λεπτομερώς για το ποιοι παίκτες ήρθαν, ποιο έφυγαν, ποιο είναι το σημερινό ρόστερ της ομάδας, τι φιλικά έχει προγραμματισμένα η ομάδα σας για το καλοκαίρι, πόσα χρήματα κοστίζει ο κάθε παίκτες, προηγούμενη ομάδα και άλλα πολλά.

Κάνοντας μία γενική σούμα για τις μέχρι στιγμής μεταγραφές μπορούμε να πούμε ότι έχουνε συμβεί ελάχιστα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, τις εντυπώσεις από τις ομάδες του κέντρου κλέβει ο Ολυμπιακός με επτά μεταγραφές, με πιο ηχηρές αυτές των Φέισα, Μαρκάνο, Κοστάντζο και Χαβίτο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε καμιά μεταγραφή μιας και το τοπίο στα διοικητικά είναι αρκετά ρευστό.

Η ΑΕΚ έχει κάποιες κινήσεις, ανάλογες και του μπάτζετ της, με πιο σημαντικές προσθήκες τους Σιαλμά, Κοντοέ και Μπέλεκ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αποκτήσει μόνο έναν παίκτη, τον Γάλλο Ρομπέρ, ενώ ο Άρης προχώρησε στην οψιόν αγοράς του Καστίγιο, που αγωνιζόταν δανεικός, και στην απόκτηση του πολυβόλου του Ηρακλή, Καρίμ Σολτάνι.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες και για τις μεταγραφικές κινήσεις των υπολοίπων ομάδων, επισκεφθείτε το Betarades.gr .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ