Κερδίστε: 6 Βeauty Μouse Set αξίας 150€ το καθένα
Κερδίστε: 6 beauty mouse set προσφορά της Dermamed, αξίας 150€ το καθένα
Διοργάνωση από:KERDISETO και Dermamed
Προθεσμία για συμμετοχή: 19 Ιουνίου
Ανακοίνωση νικητών: 21 Ιουνίου
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες
Θα γίνουν 2 κληρώσεις όπως παρακάτω:
  • Στην πρώτη θα συμμετάσχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα (σύμφωνα με οδηγίες) και σε τρεις νικητές θα δοθεί από ένα Beauty Mouse
  • Στη δεύτερη, για τα υπόλοιπα 3 Beauty Mouse θα συμμετάσχουν μόνο όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα και επιπλέον κάνουν Like τη σελίδα Dermaroller Greece Fan Page στο Facebook και μετά Like στο post το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ
Γνωρίστε τι είναι το Beauty Mouse®
Το Beauty Mouse® είναι ένα μοναδικό ατομικό εργαλείο πολυτελείας με εντυπωσιακά πλεονεκτήματα ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Το Beauty Mouse® σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα εύκολα, οικονομικά και αποτελεσματικά!

Απλά χρησιμοποιήστε το στα σημεία που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα σε συνδιασμό με την κατάλληλη λιποτροπική κρέμα και δείτε τα αποτελέσματα σε 3 εβδομάδες!

Η εφαρμογή του Beauty Mouse® στη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας αυξάνει την απορρόφηση των αντικυτταριδικών ουσιών περισσότερο από 2000%, βελτιώνει ή και εξαλείφει σταδιακά την κυτταρίτιδα, βοηθά το δέρμα να αποκτήσει ξανά απαλή υφή, ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία ενώ κοστίζει σαφώς λιγότερο από όλες τις άλλες μεθόδους που εφαρμόζονται σε κέντρα αισθητικής με αμφίβολα ή παροδικά αποτελέσματα.


Το πιο σημαντικό; Το χρησιμοποιείτε στην άνεση του σπιτιού σας κάθε 2η ή 3η ημέρα.

Το set beauty mouse περιλαμβάνει και το ειδικό ενζυματικό καθαριστικό roller cleaner που εξουδετερώνει τα μικρόβια χωρίς να ερεθίζει το δέρμα και σας βοηθά να κρατάτε πάντοτε καθαρή την συσκευή beauty mouse!
Το αυθεντικό beauty mouse και τα υπόλοιπα προιόντα της σειρας Dermaroller εισάγει και διαθέτει σε Ελλάδα & Ν/Α Ευρώπη σε αποκλειστικότητα η εταιρεία DERMAMED

Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό
  1. Συμπληρώστε  τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και διεύθυνση κατοικίας δύναται να χρησιμοποιηθεί άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)
  2. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και στη extra κλήρωση ακολουθείστε τη διαδικασία που σας περιγράψαμε πιο πάνω, δηλαδή  Like τη σελίδα Dermaroller Greece Fan Page στο Facebook και μετά Like στο post το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ και συμπληρώστε επιπλέον στη φόρμα το Facebook Profile Name σας.
Αναλυτικοί όροι εδώ.
Η φόρμα για τον Διαγωνισμό εδώ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;