Review | Το NBA JAM σε έκδοση μόνο για iPad!

Όλοι οι παλιοί θυμούνται το μοναδικό μπασκετάκι που κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 90. Όλα τα αστέρια του NBA 2vs2, μπασκέτες να σπάνε, χωρίς φάουλ και με πύρινες μπάλες. Ένα ακόμη κάψιμο για τους κατόχους iPad.

Έτσι, μετά από την κυκλοφορία του NBA Jam στις κονσόλες, η EA Sports επιστρέφει με μία πρόταση αποκλειστικά για το iPad.

H έκδοση του NBA Jam είναι διαθέσιμη στο Apple Store εδώ και μέρες. Περιλαμβάνει 30 ομάδες του NBA, ενώ σας επιτρέπει να χειριστείτε όχι μόνο σύγχρονους, αλλά και κλασικούς μπασκετμπολίστες όπως οι Scottie Pippen, Dennis Rodman, Karl Malone και άλλοι πολλοί, καθώς και μερικούς κρυφούς αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση.

Το NBA Jam στο iPad έχει τρία modes. Στο Play Now παίζετε απλά φιλικό αγώνα κόντρα στη CPU με ομάδες της επιλογής σας. Στο Classic Campaign παίζετε την καθιερωμένη σεζόν, με στόχο να κατακτήσετε το πρωτάθλημα. Τέλος, στο Local Multiplayer παίζετε με τους φίλους σας μέσω iPad ή iPhone, με σύνδεση Wi-Fi ή Bluetooth.

To παιχνίδι διαθέτει δύο διαφορετικά στυλ χειρισμού. Στον ένα χειρισμό ελέγχετε τους παίκτες με το κλασικό εικονικό d-pad και στον άλλο με καθοδήγηση. Απ’ το αριστερό μέρος της οθόνης καθορίζετε τις κινήσεις του αθλητή κι απ’ τα δεξιά πατάτε τα αντίστοιχα εικονικά κουμπιά για σουτ, πάσα, άμυνα κτλ.

Αν έχετε ipad και σας αρέσει το μπάσκετ, το κόστος ($9.99) δεν είναι τίποτα σε σύγκριση την διασκέδαση που θα σας προσφέρει! Ένα μεγάλο κάψιμο για τους χρήστες του iPad.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
4'
62 - 54
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;