Προτάσεις Σαββάτου με στόχο το ταμείο!

Προγνωστικα στοιχηματος
Έχουμε μπει πλέον στη τελική ευθεία των πρωταθλημάτων με τους αγώνες του κουπονιού να μειώνονται αισθητά. Επόμενο είναι να λιγοστεύουνε με τη σειρά τους και οι ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Στην Bundesliga σήμερα πέφτει η αυλαία, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται περισσότερο στην ουρά της βαθμολογίας και στις υποψήφιες προς υποβιβασμό ομάδες.

Η πρώτη μας επιλογή από τη Γερμανία, είναι από το παιχνίδι Αμβούργο-Γκλάντμπαχ. Η γηπεδούχος είναι αδιάφορη, δεν έχει κίνητρο σε αντίθεση με τη Γκλάντμπαχ που καίγεται για βαθμούς καθώς πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει και να περιμένει τα αποτελέσματα των Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ για να δει ποια θα είναι τελικώς η κατάληξη της. Πάμε με το διπλό που στο διαδίκτυο πληρώνει μέχρι και 2.50. Το δεύτερο σημείο που θα κρατήσουμε είναι η έκπληξη στο Μάιντζ-Σαν Πάουλι με τις τιμές του Χ2 να κυμαίνονται σε αρκετά υψηλές αποδόσεις (5.25-8.50). Η Μάιντζ ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη χρονιά ενώ η Πάουλι αποχαιρέτησε την μεγάλη κατηγορία. Παιχνίδι χωρίς κάποιο κίνητρο, με τη γηπεδούχο να μας έχει συνηθίσει σε εντός έδρας γκέλες.

Στα παιχνίδια των πέντε(17:00), κρατάμε (ποντάροντας ως μονά) τις ισοπαλίες στα παιχνίδια Σεντ Μίρεν-Σεντ Τζόνστον και Καλμάρ-Χάκεν, από την Premier Σκωτίας και την 1η Σουηδίας αντίστοιχα. Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με το διπλό με κάλυψη (draw no bet) στο παιχνίδι Μπέιρα Μαρ-Νασιονάλ Μαδέιρα από την Πορτογαλία. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

www.betarades.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;