Ξεκίνημα στα Play off της Superleague

στ του Κυπέλλου Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει στην ειδική βαθμολογία με τρεις βαθμούς, η ΑΕΚ με έναν, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου με κανένα βαθμο.

(19:30) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος: Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ήταν πολύτιμο για τον ΠΑΟΚ, που έψαχνε ανάσες μετά την εξοντωτική χρονιά με τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το καλοκαίρι αναμένονται ξανά αρκετές αλλαγές, με πρώτη και καλύτερη την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου, τουλάχιστον από τη θέση του πρώτου προπονητή. Βροντερό παρόν αναμένεται να δώσει για άλλη μια φορά ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ήδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του αγώνα. Εκτός για σήμερα ο Σαβίνι, αμφίβολος Σνάουτσερ, σώος και αβλαβής ο Κουτσιανικούλης μετά το τροχαίο ατύχημα. Η ήττα με 3-2 στο Βόλο την τελευταία αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό και τα όσα ευτράπελα έγιναν, ήταν αυτά που έφτασαν στα άκρα την κόντρα των ‘’Πράσινων’’ με τον Αχιλλέα Μπέο. Μέσα σε όλα και με τη διοικητική αβεβαιότητα, έρχονται τα πλέι οφ, όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το χρέος του, για να βρει μια κάποια σανίδα σωτηρίας στο Champions League. Τιμωρημένοι για σήμερα Μπουμσόνγκ, Καντέ και Λέτο, τραυματίας ο Σπυρόπουλος.

(21:45) ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου: Ότι και να προηγήθηκε και ότι και να ακολούθησε τον τελικό κυπέλλου, η ουσία είναι μία για την ΑΕΚ, το ότι κατέκτησε το πρώτη της τρόπαιο μετά από εννιά χρόνια. Σαφώς και είναι υπερβολικό να λέμε για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ ότι αυτό ήταν το ματς της εικοσαετίας, όμως η αλήθεια είναι ότι ο ‘’δικέφαλος’’ χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο μια τέτοια στιγμή χαράς. Πλέον η ΑΕΚ μπαίνει στα πλέι οφ με το ηθικό στα ύψη και κάνει ιδανικό ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ψάχνοντας μια αγωνιστική εκδίκηση για το 0-4 του Ιανουαρίου. Έρχεται η τιμωρία για τα θλιβερά γεγονότα του κυπέλλου και πιθανότατα σήμερα θα δώσει για τελευταία φορά αγώνα μπροστά στο κοινό της. Δεν υπολογίζεται για σήμερα ο Σκόκο, τρέχει να προλάβει τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε την τελευταία αγωνιστική με 3-2 τον Παναθηναϊκό και πανηγύρισε την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του. Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου φέτος έχει κερδίσει και Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, κάνοντας μάλιστα απέναντι στον ‘’δικέφαλο’’ ένα ιστορικό πάρτι. Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Ούμπιδες.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;