ΑΕΙ - ΤΕΙ | Λουκέτο και για το ΕΜΠ; (δείτε την ανακοίνωση)

Δύσκολες μέρες για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Μετά από τα ΤΕΙ Καρδίτσας, ΤΕΙ Χαλκίδας, ΤΕΙ Πειραιά, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την ΑΣΚΤ, το ΕΜΠ προειδοποιεί: “Έχουμε πρόβλημα!”.

Με ανακοίνωσή του, η πρυτανεία αναφέρεται στα εκρηκτικά προβλήματα που οφείλονται στις “δραστικές περικοπές χρηματοδότησης, την αναστολή της λειτουργίας ερευνητικών προγραμμάτων και υποτροφιών, την αναστολή των εξελίξεων μελών ΔΕΠ, τη δραματική μείωση της αναπλήρωσης των συνταξιοδοτούμενων, την αναστολή των διορισμών κάθε κατηγορίας προσωπικού και ιδιαίτερα την εκκρεμότητα διορισμού 800 εκλεγμένων μελών ΔΕΠ πανελλαδικά”.

Η ανακοίνωση της πρυτανείας καταλήγει λέγοντας ότι: «Φρονώντας ότι είναι υποχρέωση όλων μας απέναντι στο Ανοιχτό Δημόσιο Πανεπιστήμιο και στο ιδεώδες της δωρεάν Παιδείας, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έστω και με υπερπροσπάθεια την εκπαιδευτική, ερευνητική και διοικητική λειτουργία του ιδρύματος χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, καλούμε όλη την Πολυτεχνειακή Κοινότητα να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν στην κατεύθυνση αυτή».

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση της πρυτανείας του ΕΜΠ!

Τα χειρότερα έρχονται..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;