Απόψεις | Περί νηστείας...

Δεν εξετάζω καθόλου το αν πιστεύεις ή όχι; Δεν αφορά κανέναν, το αν πιστεύει, σε τί πιστεύει, γιατί πιστεύει και πόσο πιστεύει. Αλλά έχω ένα όριο.

Όταν είσαι χριστιανός όμως, και πηγαίνεις εκκλησία, και πιστεύεις στον Χριστό, λυπάμαι αλλά δεν το δέχομαι το όλο θέμα περί νηστείας, όπως εφαρμόζεται.

Και εξηγούμαι. Ποια είναι η διαφορά, να παραγγέλνω από τα Έβ@% (=γνωστή επωνυμία φαστφουντάδικων) ένα σάντουιτς με τυρί, ζαμπόν, πατάτα κέτσαπ, από αυτόν που τρώει δύο (!) σάντουιτς καλαμάρια, πατάτες, σκορδαλιά. Νηστεία δεν σημαίνει πως φάε μέχρι σκασμού νηστίσιμα. Νηστεία σημαίνει εγκράτεια, γιατί είσαι συγκλονισμένος από αυτό που έζησε ο θεάνθρωπος (σου)!

Το καταλαβαίνεις #%^ (υβριστικό επίθετο) υπάλληλε των Έβ#% που ενώ στραβοκοίταξες και ειρωνεύτηκες  εμένα με το ζαμπόν (που παρεμπιπτόντως άποψή μου, που δεν πιστεύω), χαριεντιζόσουν με τον τύπο που έκανε γλέντι με τα νηστίσιμα;

Καλή (εγκεφαλική) ανάσταση σε όλους, ειδικά σε αυτούς που πιστεύουν σε κάτι τόσο αγνό όσο είναι η πίστη του χριστιανισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
2'
70 - 57
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;