Poker Stars | Κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος

Κατηγορίες για τραπεζική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και παράνομο στοιχηματισμό, εξήγγειλαν οι ομοσπονδιακές αρχές της Νέας Υόρκης κατά των ιδρυτών, αλλά και των εμφανιζόμενων ως υπευθύνων των τριών μεγαλύτερων διαδικτυακών εταιριών πόκερ, δηλαδή των εταιριών PokerStars, Full Tilt Poker και Absolute Poker.

Περισσότεροι από 75 τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν «παγώσει» από τις Αρχές, ενώ έχουν κατεβάσει 5 internet domain ονόματα που χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, δύο από τους συνολικά 11 άνθρωπους που κατηγορούνται και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αμερικανική δικαιοσύνη, έχουν συλληφθεί στις Πολιτείες της Γιούτα και της Νεβάδα.

Τις «κινήσεις» των τραπεζικών λογαριασμών και τα «δρομολόγια» του χρήματος αναζητούν οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από τα 3 δις δολάρια που έχουν διακινηθεί από τα sites των εταιριών που προαναφέρθηκαν.

Ωστόσο, δεν έχουν δωθεί διευκρινήσεις σχετικά με το μέλλον των λογαριασμών που κατέχουν οι χρήστες των sites, πρόβλημα που αποτελεί έναν αρκετά σοβαρό «πονοκέφαλο» για τις Αρχές, αφού περισσότεροι από 15 εκατ. Αμερικανοί και τουλάχιστον άλλοι τόσοι διεθνώς, χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα sites.

Λέτε τελικά τα παιχνίδια στην Poker Stars να ήταν στημένα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;