Τρία Draw No Bet που θα πληρώσουν…

Από neolaia.gr Team 17 Απριλίου 2011

Άλλο ένα μεγάλο κουπόνι έχουμε στα χέρια μας και σίγουρα οι στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν είναι αρκετές! Εχτές δεν ήταν και τόσο καλή ημέρα για τους παίκτες, παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να διασωθούμε με τις επιτυχίες στις μπόμπες (2/3) και eu-basket (5/5!) να ξεχωρίζουν.Πάμε να δούμε τώρα τις σημερινές προτάσεις μας χρονικά.

Δεν θα αναφερθούμε στα παιχνίδια που έχουν ήδη ξεκινήσει (2/2 ήδη στο μπάσκετ, νωρίς-νωρίς με την ACB).  Οι περισσότεροι από τους bookmakers της Ευρώπης παίζουν πάρα πολύ χαμηλά την ισοπαλία, μιας και θεωρούν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βολεύει και τις δύο ομάδες. Κάτι που θεωρούμε ότι δεν συμβαίνει, μιας και η Λάτσιο έχει να αντιμετωπίσει τις Γιουβέντους, Ίντερ και Ουντινέζε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μία πιθανή ήττα στο Ούντινε, σε συνδυασμό με ένα-δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα μπορούν να τη φέρουν σε θέσεις εκτός Champions League! Εκτός από αυτό, μετά τη χθεσινή ήττα της Ίντερ, έχει τη δυνατότητα να καλύψει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς για τη τρίτη θέση που οδηγεί στην απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League. Έτσι κρατάμε το διπλό της Λάτσιο με Draw No Bet, έτσι ώστε αν δικαιωθούν οι bookmakers εμείς απλά να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω, ενώ αν κερδίσει η Λάτσιο όπως εμείς αναμένουμε να πληρωθούμε το 2.15!

Δύο σημεία κρατάμε από τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, που θα μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού! Πάμε τα διπλά με draw no bet, των Μπόντο Γκλιμτ και Χαμ Καμ. Αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει καλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές και αναμένουμε έστω και δύσκολα να βάλουν τα πρώτα τρίποντα στο σακούλι τους. Πάρα πολύ δύσκολα θα ηττηθούν, έτσι το 2-dnb για το κάθε παιχνίδι θεωρούμε ότι είναι ασφαλές ποντάρισμα και με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης του διπλού.

Τέλος, αρκετές προτάσεις έχουμε για το μπάσκετ και σήμερα! Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε το απόλυτο μέχρι στιγμής με 7/7!

Αυτά από εμάς! Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε! Για περισσότερες προτάσεις και αναλύσεις επισκεφθείτε το site μας. www.betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος