Συναυλίες 2011 | Κόκκινα Χαλιά live @ Σταυρός του Νότου Plus

Κόκκινα Χαλιά live @ Σταυρός του Νότου Plus

Μία μοναδική βραδιά για ένα μουσικό ταξίδι που συνεχίζεται!

Τα Κόκκινα Χαλιά παρουσίασαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ σε έναν αγαπημένο τους χώρο που τους έχει φιλοξενήσει ήδη αρκετές φορές.. στον Σταυρό του Νότου Plus!

Σε έναν ασφυκτικά γεμάτο Σταυρό του Νότου υποδέχτηκαν τους ΝΕΒΜΑ σε μία μουσική σύμπραξη του ροκ με το hip hop! Μία από τις πολλές εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσίαση της δισκογραφικής συνεργασίας των δύο συγκροτημάτων με το τραγούδι «Ημερολόγιο» (video) το οποίο παρουσίασαν για πρώτη φορά την Κυριακή το βράδυ ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο.

Εκτός από τα ήδη επιτυχημένα singles, «Εμείς» & «Σε θέλω απόψε», που θα συμπεριληφθούν στο πρώτο τους άλμπουμ «Εμείς», παρουσίασαν τραγούδια σε δική τους σύνθεση που κινούνται σε ροκ ρυθμούς όπως το «Γυαλίζω» και την πολύ ιδιαίτερη μπαλάντα «Ζεις ακόμα στον κόσμο μου» σε στίχους των Πήγασος.

Με αφορμή την περσινή τους πετυχημένη συνεργασία στον ίδιο χώρο, ο Μύρωνας Στρατής ανέβηκε on stage και τραγούδησε με τα Κόκκινα Χαλιά διασκευές & δικές του επιτυχίες και προς το τέλος της βραδιάς ο Νίκος “NIVO” Βουρλιώτης βρέθηκε επί σκηνής και τραγούδησε μαζί με τους ΝΕΒΜΑ και τα Κόκκινα Χαλιά το αγαπημένο σε όλους μας «Πόσο μ… είσαι» απογειώνοντας πραγματικά την βραδιά.

Ανάμεσα στους φίλους τους που έσπευσαν να δώσουν το παρών αλλά και τις ευχές τους για τα 24α γενέθλια του Γιώργου Παπαδημητράκη ήταν ο Νίκος “NIVO” Βουρλιώτης, Μύρωνας Στρατής, Δήμος Αναστασιάδης, Βαλάντω Τρύφωνος, Ελευθερία Ελευθερίου, η Κατερίνα Στικούδη και πολλοί άλλοι.

Τα Κόκκινα Χαλιά θα εμφανιστούν για άλλη μία βραδιά στον Σταυρό του Νότoυ Plus την Κυριακή 17 Απριλίου με support το συγκρότημα που κέρδισε πέρυσι τον μουσικό διαγωνισμό του Φίλιππου Νάκα, Trap και guest τον Σταύρο Μιχαλακάκο και την Βαλάντω Τρύφωνος.

Πληροφορίες

Σταυρός του Νότου Plus: Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12e με ποτό

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;