Συναυλίες 2011 | Οι Dream Theater στην Ελλάδα!

Από neolaia.gr Team 30 Μαρτίου 2011

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011, Θέατρο TerraVibe Park, Αθήνα

Οι στυλοβάτες του progressive rock/metal, Dream Theater, έρχονται στην Ελλάδα την Τρίτη, 2 Αυγούστου στο θέατρο του TerraVibe Park και θα χαρίσουν στο ελληνικό κοινό μοναδικές στιγμές επιβεβαιώνοντας τη μακροχρόνια και θερμή σχέση τους μαζί του. Το συγκρότημα, που αυτή την εποχή βρίσκεται στη διαδικασία ηχογράφησης του νέου του album, θα διαμορφώσει ένα set list, όπως πάντα, απρόβλεπτο, πρωτότυπο και διαφορετικό από κάθε άλλη φορά, περιλαμβάνοντας σίγουρα δείγματα από την καινούργια του δουλειά.

Η πορεία των Dream Theater ξεκίνησε πριν είκοσι έξι χρόνια και καθιερώθηκαν για τη μοναδική τους έμπνευση αλλά και τη μουσική δεξιοτεχνία, που χαρακτηρίζει όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Το έργο τους χαρακτηρίζεται από τα ολοζώντανα στιχουργικά σενάρια, τις πολυεπίπεδες συνθέσεις, τη συνειδητή ροπή στη δημιουργία μεγάλων σε διάρκεια συνθέσεων και τα μουσικά ξεσπάσματα που διαδέχονται εξαιρετικές μελωδίες, με συναισθηματική αμεσότητα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δημιουργείται ένα οικείο και ζεστό συναίσθημα, διαφορετικών rock αποχρώσεων, που έχει τη δύναμη να συνεπάρει τους πολλούς και πιστούς φίλους τους.

Στις 2 Αυγούστου λοιπόν, στο TerraVibe Park, θα γνωρίσουμε επιτέλους και τον αντικαταστάτη του μεγάλου Mike Portnoy ο οποίος αποχώρησε από τη μπάντα τον περσινό Σεπτέμβρη προκειμένου να παίξει με τους Avenged Sevenfold. Ανυπομονούμε.

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 31 Μαρτίου.

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 35 €.
Τα επόμενα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 €.

Σημεία προπώλησης

Ticket House
Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210-3608366
Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310-264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

(δελτίο τύπου)