Προγνωστικά Στοιχήματος 5/3

Από neolaia.gr Team 5 Μαρτίου 2011

Γεμάτο κουπόνι έχουμε στα χέρια μας, με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους παίκτες να είναι αρκετές. Από νωρίς έχουμε ξεχωρίσει αρκετά σημεία που θεωρούμε ότι έχουν αξία (Value Bet). Πάμε λοιπόν να δούμε μεμονομένα κάποια από αυτά.

Αρχικά στη στήλη με τα μονά προτείνουμε τους άσσους των Κάρντιφ και Τουλούζ που υποδέχονται τις Ίπσουϊτς και Σοσό αντίστοιχα. Η Κάρντιφ καίγεται για το τρίποντο στη μάχη που δίνει ώστε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τη Premier League. Απεναντί της σήμερα έχει την ουσιαστικά αδιάφορη Ίπσουϊτς, μιας και βλέψεις για είσοδο στα play-off δεν έχει αλλά ούτε αναμένεται να κινδυνέψει. Έτσι ο άσσος της Κάρντιφ (10-5-2 στα εντός) με απόδοση 1,80+ μόνο ευκαιρία μπορεί να χαρακτηριστεί. Στον αγώνα του Championat που επιλέξαμε να ασχοληθούμε, η Τουλούζ σήμερα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, ώστε να βρεθεί στο τέλος της σεζόν στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Europa League. Η Σοσό είναι απογοητευτική μακριά από το γήπεδό της έχοντας ρεκόρ 2-1-9 στα εκτός έδρας παιχνίδια τη σεζόν που διανύουμε. Πάμε με τον άσσο που θα τον βρείτε γύρω στο 1,90 στους bookmakers του διαδικτύου.

Τώρα αν θέλετε να ρισκάρετε πιο πολύ, οι στήλες Σύστημα και Μπόμπες του site μας είναι αυτές που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Σημεία με αρκετό ρίσκο, αλλά και πολλές πιθανότητες (αναλογικά με την απόδοσή τους) θεωρούμε πως είναι ο άσσος της Μπάροου για την Conference, που υποδέχεται τη Γιορκ και προσφέρεται σε απόδοση άνω του 3.30. Από τη 2η κατηγορία της Σκωτίας καλή επιλογή θεωρούμε πως είναι ο άσσος της Έρντρι Γιουν., σημείο στο οποίο παρατηρούμε πτώση της απόδοσης συνεχώς. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε μέχρι και 2.60.

Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις για τους αγώνες του Σαββάτου επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος