Συναυλίες 2011 | Anna Mystic Meets Stefanatty @ Κ44 | 23/2

SKANKIN’ ALL THE WAY / ANNA MYSTIC MEETS STEFANATΤΥ

Η dj Anna Mystic είναι μια σταθερή αξία στη reggae σκηνή της Ελλάδας. Παίζει τζαμαϊκανή μουσική ανελλιπώς από το 1986.Τα σετ της δεν περιορίζονται σε ένα μουσικό είδος αλλά περιλαμβάνουν ska, roots, ragga, UK dub… Τα residencies της με όνομα Mystical Reggae έχουν ήδη κλείσει 9 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας. Εκτός από την Ελλάδα, παίζει τακτικά και εκτός συνόρων. Έχει συνεργαστεί με εκλεκτούς καλεσμένους όπως οι Nick Manasseh, Dom, Ras Styler, Spikey T, Robert Tribulation, Keith Lawrence και ο Afrikan Simba.

Το να ακούσεις ένα set της Anna Mystic είναι και θα παραμένει ενδιαφέρον μια και οι επιλογές της ποικίλουν κάθε φορά. Πάντα όμως επιμένει στην ποιότητα και το μεράκι με το οποίο έχει αγκαλιάσει την τζαμαϊκανή μουσική στην ευρύτερη έννοιά της.

«Stefanatty» – One Drop Forward
O τραγουδιστής των One Drop Forward δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις στην εγχώρια reggae κοινότητα. Το 1991, όταν η reggae ήταν ακόμα άγνωστο είδος στην Ελλάδα, ένα παιδί που κυκλοφορούσε με καπελάκι στα χρώματα της Τζαμάικα αποφάσισε να κάνει τη μουσική αυτή γνωστή στην πόλη του – τουλάχιστον. Cannabis Fighters, Bedbugs, RockDready Beat, Irie, Raggamafia, Cool Runnings είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που άλλαξαν έως σήμερα μέχρι να ονομαστούν One Drop Forward.

Η φήμη του Stefanatty και της παρέας του έσπασε σύντομα τα σύνορα και παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ποτέ δεμένοι με συμβόλαια δισκογραφικής εταιρείας (προτιμούσαν να κυκλοφορούν οι ίδιοι τις παραγωγές τους), η φήμη τους έφτασε μέχρι την Ιβηρική χερσόνησο, όπου και έδωσαν πολλές και πετυχημένες συναυλίες.

Πληροφορίες

ΤΩΡΑ Κ44: Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Ώρα Έναρξης: 22.00
Είσοδος Δωρεάν

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;